Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen’den Master Rapor’da çok konuşulacak sözler! “Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk’e hançer sapladı”

Master Haber YouTube kanalında Mine Çakmakcı moderatörlüğünde ekranlara gelen Master Rapor programına konuk olan eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklendi. Sevigen, "Kemal Bey, benim sırtıma hançer batırdılar diyor ya, aslında Kemal Bey Cumhuriyet’i ve Atatürk’ün sırtına hançer batırdı” dedi.

Master Haber TV YouTube kanalında yayınlanan Master Rapor programının bugünkü konuğu eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen oldu.

CHP içerisindeki yaşananların vahim olduğunu ifade eden Mehmet Sevigen, “Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’daki arkadaşlarını yok sayarak sırf cumhurbaşkanı olma hırsına emek verenleri CHP değerlerine bir nevi pazarladı. O bakımdan, bunlar geriye dönüp baktığımızda çok vahim olaylar. Kemal Kılıçdaroğlu, yönetimde kaldığı sürece biz hiçbir şey yapmadık.” dedi.

“HERKESİ HANÇERLEDİ”

Kılıdaroğlu’nun etrafındaki herkesi hançerlediğini belirten Sevigen, “Önder Bey, Deniz Bey, Muharrem Bey ile siyaset yapan Atatürkçü, ulusalcı, sosyal demokrat herkesi dışladı. Sosyal demokrat partinin bir genel başkanı, Atatürk’ün koltuğunda oturan bir genel başkan Ümit Özdağ gibi birisiyle gitti Anayasa’nın ilk 4 maddesi değişmesin diye protokol imzaladı” dedi.

Sevigen, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

Kemal Bey, benim sırtıma hançer batırdılar diyor ya, aslında Kemal Bey, Cumhuriyet’i ve Atatürk’ün sırtına hançer batırdı. Kemal Bey’İ bu bakımdan affetmiyorum. Çünkü benimde çok emeğim var”

Kaynak:Master Haber