Eren Erdem CHP'nin seçim kampanyası harcamalarını ifşa etti

Eren Erdem CHP'nin seçim kampanyası harcamalarını ifşa etti
CHP'nin kayıp 100 milyon TL'si trollere mi harcandı? '80 milyon TL'yi cukkalladı' denilen Eren Erdem CHP'nin seçim kampanyası harcamalarını ifşa etti

CHP'nin eski Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem sosyal medya hesabı üzerinden basın açıklamasında bulundu.

Eren Erdem'in açıklamaları şu şekilde;

''28 Mayıs'tan sonra göreve geldim ve 5.5 ay boyunca CHP'nin medyasını yönettim. Kongre sonrası görevimiz bitti ve hakkımızda bazı haberler yapılmaya başlandı. Halk TV'nin yaptığı haberde, partiden 100 ''milyon lira'' kayıp var denildi, ve o dönem kaybolan paranın troll'lere harcandığı beni ima ederek haber yaptılar. O dönem partinin saymanı Özgür Karabat, parti hesaplarında böyle durumun olmadığını belirterek, Halk TV'yi yalanladı. Daha sonra Ankara kuşu lakaplı, (kendisi seçim sürecinde Muharrem İnce'ye kurulmuş sahte porno video kumpası sebebiyle tutuklanmış) bir sahıs, bir hesabında paylaşım yapıp beni ima ederek, CHP'nin 100. yıl kampanyası için 100 milyon lira alınmış, bunun 20 milyonu kullanılıp, 80 milyonu cukkalanmış paylaşımı yaptı.''

ÖZGÜR KARABAT'A TEPKİ

Gelişen bu olaylardan sonra bu sabah Özgür Karabat'ı arayan Erdem, böyle bir olayın yaşanmadığını belirtip, beni bu ahlaksız iddiadan aklamanız için sosyal medya üzerinden bir açıklama yapmanız lazım ricasında bulundum. Akşam saatlerinde açıklama yapan Erdem, şu saate kadar kimsenin aramadığını söyleyerek Özgür Karabat'a tepkisini dile getirdi.

SEÇİM SÖNEMİNDE 0 TL BÜTÇE AYRILDI

Eren Erdem ''Seçim döneminde partimiz sadece 1 televizyon verip medyayı yönetmemi istediler, bütçe vermeden kendi imkanlarımı kullanarak kendi paramızla aletler alarak, partiden hiç para almadan yaptık. Personel maaşlarını kendim ve dostlarım verdi'' açıklamasında bulundu.

HALK TV'YE AKTARILAN AYLIK 2 MİLYON TL ÖDENEĞİ KESTİM

Eren Erdem, görev aldığım dönemde ''Halk TV'ye aylık verilen 2 milyon ödeneceğini kesip 5 ayda partimi 10 milyon tasarrufa geçirdim'' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler