Erdoğan’dan Antalya’da önemli mesajlar: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı! CHP’nin genel başkanı DEM’lendi

Erdoğan’dan Antalya’da önemli mesajlar: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı! CHP’nin genel başkanı DEM’lendi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal Spor Salonu önünde partisinin Antalya mitinginde önemli mesajlar verdi. Konuşmasında CHP’ye yüklenen Erdoğan, “Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar. CHP Genel Başkanı 'DEM'lendi. Gizli kapaklı anlaşmalarla belediye yönetimlerini paylaştılar” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Muhalefete, “Aymazlıklarından bir türlü vazgeçmiyorlar” sözleriyle seslenen Erdoğan, “Polemiğe girmeyin ki zararlı çıkmayalım diyor. Yani şu seçim geçene kadar sahte olun, milleti kandırın diyor. Kim bu? CHP'nin genel başkanı. Milleti kandırın diyor. Dürüst davranın demiyor da maskelerinizi takın sakın çıkarmayın diyor” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Sordum şu anda katılım nedir diye. Verilen rakam şu, 80 bin. On binler Antalya'da bugün bizlerle beraber. 31 Mart'a hazır mıyız? Yeniden Antalya diyor muyuz?

“SEÇİMLER HESAP VERME DÖNEMLERİDİR”

Seçimler siyasetçiler için hesap verme dönemleridir. Biz zaten yıllardır hesap verdik. Hesaptan kaçanlara 31 Mart'ta hesap sormaya hazır mıyız? Gümbür gümbür 31 Mart'a hazırlanıyor muyuz?

"CHP GENEL BAŞKANI 'DEM'LENDİ"

Geçtiğimiz günlerde CHP'nin yeni genel başkanı, seçim dönemine özel öğütler veriyor. Ne diyor; gerçek niyetinizi saklayın diyor. Polemiğe girmeyin ki zararlı çıkmayalım diyor. Yani şu seçim geçene kadar sahte olun, milleti kandırın diyor. Kim bu? CHP'nin genel başkanı. Milleti kandırın diyor. Dürüst davranın demiyor da maskelerinizi takın sakın çıkarmayın diyor.

Hangi maskeyi takarsa taksınlar milletimiz bunların niyeti biliyor. Sandıkta hesaba çekilecekleri gün yaklaştıkça ayakları titriyor. Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar. CHP Genel Başkanı 'DEM'lendi. Gizli kapaklı anlaşmalarla belediye yönetimlerini paylaştılar. Sonra da utanmadan DEM'le ittifakımız yok diye demeç veriyor. Herkesi kör, alemi sersem sanıyorlar. Aymazlıklarından bir türlü vazgeçmiyorlar. Biz ne yapıyorsak alın terimizle yapacağız ne kazanıyorsak emeğimizle kazanacağız. Antalya her yıl milyonlarca turisti ağırlamazsa, sahip olduğu refah seviyesini nasıl koruyacak.

“YAŞANAN ZORLUKLARI GÖRMEZDEN GELMİYORUZ”

Çalışanlar ve emekliler başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukları görmezden gelmiyoruz. Biz ne yapıyorsak alın terimizle yapacağız. Bu şekilde ortaya çıkacak kazancı 85 milyon bölüşeceğiz.

Kaynak:Master Haber