Erdoğan, ‘Bakanlarımız harekete geçti’ diyerek duyurdu: Erzurum depreme dayanıklı olacak

Erdoğan, ‘Bakanlarımız harekete geçti’ diyerek duyurdu: Erzurum depreme dayanıklı olacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin önemli deprem kuşaklarından olan Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız. Bunun için bakanlık ve belediyeleri seferber edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti mitinglerine devam ediyor. Yerel seçime kısa bir zaman kala Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Erzurum Miting Etkinlik ve Gösteri Alanı'ndaki mitinginde açıklamalarda bulundu.

Yoğun bir kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Erzurum'un Türkiye Yüzyılı'nın lokomotifliğini üstleneceğinden şüphe duymuyorum. Erzurum, 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Erzurum'la birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttifakı renklerine boyamaya var mıyız?” ifadelerini kullandı.

“ERZURUM’U DEPREME DAYANIKLI ŞEHİR YAPMAYA KARARLIYIZ”

Biz insanlarımıza ve şehirlerimizi bugüne kadar hep eser ve hizmet siyasetiyle gösterdik. Erzurum'a 21 yılda 173 milyar liralık kamu yatırımı yaptık. 107 adet sağlık tesisini şehrimize kazandırdık. Ülkemizin önemli deprem kuşaklarından olan Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız. Bunun için bakanlık ve belediyeleri seferber edeceğiz.

13 millet bahçesi projemizden 10'unu tamamladık. Yaptığımız yatırımlarla modernize ettiğimiz Erzurum Havalimanı'nın yolcu sayısı 105 binden 1 milyonun üzerine çıkardık.

Erzurum'a çok daha fazla yatırım yapacağız. Sizlerden yine çok güçlü destek bekliyoruz.

Milletimizin bu kutlu davasının birilerince pazarlık masalarında meze yapılmasına gönlümüz razı gelmez. Türkiye sıkıntılı dönemlerden geçerek bu günlere geldi. Hangi kazanımın hangi bedeller ödenerek elde edildiğini milletimiz iyi biliyor. Dadaş, Erzurumlu çok daha iyi biliyor. Kazanımlarımızın elitler başta olmak üzere birilerini hala rahatsız ettiğini aklı selim olan herkes görebiliyor.

Kaynak:Master Haber