Efsane Başkan Edirne için kolları sıvadı! İYİ Parti'den Edirne Belediye Başkan adayı oldu

Efsane Başkan Edirne için kolları sıvadı! İYİ Parti'den Edirne Belediye Başkan adayı oldu
Edirne’de 4 dönem Belediye Başkanı yapan Hamdi Sedefçi, sahalara geri dönüyor. Edirne’nin efsane belediye başkanı Hamdi Sedefçi İYİ Parti’den aday gösterildi.

Edirne’de uzun yıllar Belediye Başkanı olarak görev yapan Hamdi Sedefçi, 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’nin Edirne Belediye Başkan Adayı oldu.

Genel Merkeze davet edilen aday adaylarından Hamdi Sedefçi, Milletvekili Mehmet Akalın ve İl Başkanı Alpay Alpagut Engin ile birlikte Genel Başkan Meral Akşener’i makamında ziyaret etti. Ziyarette yapılan görüşmenin ardından Genel Başkan Akşener, Sedefçi’ye adaylığını tebliğ etti.

Hamdi Sedefçi açıklamasında "Bugün Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından güzel Edirnemize İYİ Parti Belediye Başkanı adayı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. 20 Yıllık tecrübem ile, Edirne'me duyduğum büyük sevda ile 31 Mart günü sizlerin desteği ile 10 yıldır temel belediyecilik hizmetlerinden bile yoksun kalmış şehrimizi Dünya şehri yapmak için kolları sıvıyorum. Hiç merak etme Edirne’m 31 Mart’ta sizlerin desteği ile Tecrübe kazanacak ve Edirne’de çiçekler tekrar açacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Master Haber