Devlet Bahçeli’den muhalefete sert sözler: CHP, yılana sarıldı! Kent uzlaşısı dedikleri PKK ittifakıdır

Devlet Bahçeli’den muhalefete sert sözler: CHP, yılana sarıldı! Kent uzlaşısı dedikleri PKK ittifakıdır
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP MYK toplantısında konuştu. Bahçeli, gündeme ilişkin önemli mesajlar verdi. Konuşmasında muhalefete de yüklenen Devlet Bahçeli, “Kent uzlaşısı dedikleri PKK ittifakıdır. CHP, DEM'lendikçe şuurunu kaybetti, yılana sarıldı. Bölücülerin elini, eteğini öpen parti Atatürk'ün partisi olamaz. CHP denize dökülenlerin varisidir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP MYK toplantısında konuştu. Bahçeli, gündeme ilişkin önemli mesajlar verdi.

Konuşmasında muhalefete de yüklenen Devlet Bahçeli, “Kent uzlaşısı dedikleri PKK ittifakıdır. CHP, DEM'lendikçe şuurunu kaybetti, yılana sarıldı. Bölücülerin elini, eteğini öpen parti Atatürk'ün partisi olamaz. CHP denize dökülenlerin varisidir” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin açıklamaları şu şekilde:

MHP'nin gündemini millet belirler. MHP, aşılmaz bir surdur. Her an yenilenerek ancak kontrolsüz değişim dalgalarına, çivisi çıkmış manzaraya tedbirli ve uyanık yaklaşarak, asıl gelişme dinamiklerinin milli ve manevi kaynağımızda olduğunu bilerek mücadelemizi sürdüreceğiz. Sevdamız millet, gücümüz devlettir. Allah’ın izniyle daha yapacağımız çok işler, ulaşacağımız çok hedefler vardır.

“ÜLKÜMÜZ ÜLKEMİZİN GÜÇLÜ DEVLET OLMASI İÇİN ÇALIŞMAKTIR”

55 yıldır ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk. İlk günkü azimle nice 55 yıllara, nice yüz yıllara milletin himmet Allah'ın hikmeti ile partimizin vasıl olacağından en ufak şüphe duymuyoruz. Varlığını ve hayat haklarını korumak isteyen milletin sürekli geleceğe bakması mecburiyet olarak karşımıza çıkıyor.

Ülkümüz büyük Türk milletini, ona farklılık kazandıran, tarihin derinliklerinden getirdiği dil, gönül, akıl ve vicdanda muhteşem değerleri, kutlu emanet olarak anlayıp insanlık var oldukça sonsuza kadar yaşatmak, barış ve huzur, esenlik için ülkemizi yer yüzünün en güçlü devleti olması için çalışmaktır.

“CHP, DEM’LENDİKÇE ŞUURUNU KAYBETTİ”

Muhalefet millet ile gönül bağını koparmıştır. 31 Mart'ta merkezi yönetimin hedefleri ile örtüşecek, muazzez bir sonucun çıkması yeni yüzyılın en önemli başarısı olacaktır. DEM'lendikçe şuurunu kaybeden yönetimi altındaki belediyelerin milletin iradesi ile toparlanması arzumuzdur.

CHP DEM'lendikçe şuurunu kaybetti, yılana sarıldı. CHP yerel yönetimlerde başarısızdır. İflastadır, itibarsızdır. Bölücülere teslimdir, boyun bükmüştür. Ne kadar gizleseler de, kaçak güreşip kayıkçı kavgasına tutuşsalar da Cumhur İttifakı yan yanadır. Oyunu görüyor, rol paylaşımını okuyoruz. Kent uzlaşısı pkk ittifakıdır, beşinci kol faaliyetidir. Davetiye polemiği

Kaynak:Master Haber