DEM Parti'nin İstanbul adayı belli oldu! Meral Danış Beştaş!

DEM Parti'nin İstanbul adayı belli oldu! Meral Danış Beştaş!
masterhaber.com özel haberine göre DEM Parti'nin İstanbul adayı belli oldu. DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Meral Danış Beştaş'ı aday gösterdi.

Başak Demirtaş'ın İstanbul adayı olmayacağını açıklamasının ardınan DEM Parti'nin İstanbul adayının kim olacağı merak konusu olmuştu.

masterhaber.com özel haberine göre, DEM Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı için Meral Danış Beştaş'ta karar kıldı.

Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni ismi bugün saat 15.00'teki toplantıda kamuoyuna duyuruldu. Yapılan açıklamada DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi için karar verdiği eş başkanların Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni olduğu belirtildi.

Ankara adayı için Saruhan Uluç ve Filiz Kerstecioğlu arasında tercih yapılacak. Antalya Büyükşehir Adayı ise Kemal Bülbül olarak belirlendi.

İstanbul'un 35 ilçesinin başkan adayı ise bugün açıklanacak. 4 ilçe ise beklemede. 4 ilçe arasında HDP -CHP arasındaki işbirliği olacağı söylenen Adalar ve Esenyurt olduğu iddia edildi.