Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete: Bunların kirli ittifakları dışında gündemleri yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete: Bunların kirli ittifakları dışında gündemleri yok
Mersin’deki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gelin 31 Mart'ta bu Atatürk istismarcılarının, DEM müptelalarının, bu kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım” dedi.

AK Parti yerel seçim kapsamında düzenlediği mitinglerine devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersin'de coşkulu kalabalığa hitap etti. Erdoğan, konuşmasında önemli mesajlar verdi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Mayıs ayı seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı'nda yüzde 40, Meclis'te yüzde 38 oy oranı ile verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum. Katılıma bakıyorum. Bugün Mersin, ne kadar burada biliyor musunuz? 85 bin. Mersin, bir başkasın bugün.

“KENDİLERİ İLE UĞRAŞAN MUHALEFET SADECE BİZDE VAR”

Kardeşlerim bunlarda vizyon yok, program yok, proje yok. Hayalleri kendi çıkarları ile sınırlı. Eskiler otu çek,köküne bak derler. Bunlar bu... Bunların milletvekilleri ne ki, Mersin'deki adayları o olsun. Kendi aralarında DEM'lenmekten başka işe vakitleri kalmıyor. Mersin'in beklentilerine cevap verecek niyet sahibi bile değilller. Kendi kendileri ile uğraşan muhalefet sadece benim ülkemde var.

“DEM MÜPTELALARININ DEVRİNİ KAPATALIM”

Mersin zübük siyasetçi tiplerini sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu Atatürk istismarcılarının, DEM müptelalarının, bu kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım.

Kaynak:Master Haber