Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel’e memleketinden seslendi: 31 Mart’ta onu da özgürleştireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel’e memleketinden seslendi: 31 Mart’ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Özgür Özel’e memleketinden seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir önceki nasıl 13 seçim kaybedip gittiyse bunun da akıbeti aynı olacak. Vizyonu, programı olmayan bağırır, çağırır gider. 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mitinglerine Manisa’da devam etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa’da önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalardan satır başları şöyle;

Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın. Boynundaki prangalardan çok yakında kurtulacaktır. Bir önceki nasıl 13 seçim kaybedip gittiyse bunun da akıbeti aynı olacak. Vizyonu, programı olmayan bağırır, çağırır gider. 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz.

Türkiye'yi geçtiğimiz 21 yılda 3 kattan fazla nasıl büyüttüysek sanayimizi, tarımımızı, ticaretimizi nasıl küresel rekabete hazırladıysak bugünkü meseleleri de hal yoluna koyacağız, hiç endişe etmeyin. Çalışanlarımızın dertleri mi var birlikte çözeceğiz. Gençlerimizin hayalleri mi var, birlikte gerçekleştireceğiz. Ülkemize tehditler mi var, birlikte halledeceğiz. Gabar'da bunu giderdik mi, Cudi'de bunların mağaralarına girdik mi. Bundan sonra yine biz yaparız. Nerede teröristan, nerede terör örgütleri... Hepsi şu an darmadağın.

Mayıs seçimlerinde kurulan 6'lı masanın gerisinde kurulan silüetleri unutmadık. Gizli ittifakları unutmadık. 31 Mart için İstanbul ve Mersin gibi yerlerde kurulan kirli ittifakların da farkındayız. Son dakika yapılan listedeki değişikliğin ne anlama geldiğini milletimiz de biliyor. Her işlerini gizli, saklı yapmayı adet edindiler.

Ekonomideki sıkıntıların yıl sonundan itibaren hızla hafiflemeye başladığını, önümüzdeki yıldan itibaren de yeniden yükselişe geçeceğimizi hep birlikte göreceğiz. Vatandaşlarımızın her biri ülkenin büyümesiyle, güçlenmesiyle, imkanlarının artmasıyla ortaya çıkacak kaynaktan hak ettiği payı mutlaka alacaktır. Geçmişte bunu sağladık, bundan sonra da başaracağız.

Şimdi emniyete sordum alanda ne kadar Manisalı var. Verdikleri cevap 45 bin.

"GİZLİ-KİRLİ İTTİFAKLARI UNUTMADIK”

Milleti umursamayan muhalefet anlayışının, sorumsuz politikaları yaşadığımız sorunların üzerine tuz biber ekti. PKK ve FETÖ gibi terör örgütleriyle hareket etmekten çekinmemiştir. Gizli ittifakları unutmadık. İstanbul ve Mersin gibi yerlerde kurulan kirlik ittifakların farkındayız. Bunlarda mertliğin, delikanlılığının zerresi olmadığı için her işlerini gizli saklı yapmayı adet haline getirdiler.

"CHP GENEL BAŞKANI'NI KİMSE TAKMIYOR"

CHP'nin kurduğu ittifaklarda açıklık var mı? CHP Genel Başkanı'nı kimse takmıyor. Nerede, kimlerle demlendiği belli değil. 3-5 belediye için siyasi bölücülere teslim olunmaz. Bu muhalefet politikasının Türkiye'ye verecek hiçbir şeyleri yoktur. Muhalefet tarafı sadece konuşur. Sadece küçük menfaatlerini korumaya bakar.

“KİMLERLE ‘DEM’LENDİĞİ BELLİ DEĞİL"

Her şey milletimizin gözü önünde cereyan etmektedir. Peki, CHP'nin kurduğu ittifaklarda böyle bir açıklık var mı? Hatırlarsanız eski CHP genel başkanının kurdukları masa dışındaki bir parti genel başkanıyla yaptığı bakanlık ve bürokrasi pazarlığı seçimden sonra ortaya çıkmıştı. Şimdiki CHP genel başkanını zaten kimsenin taktığı yok. Bu parti adına kimi isimlerin nerede ve kimlerle demlendiği belli değil. Kendilerini pazarlıklara öyle kaptırdılar ki, işte Manisa Saruhan'da olduğu gibi aday listelerini seçim kurullarına zamanında veremediler. Haftalar öncesinden günü, saati, yeri belli olan bir işi bile beceremeyecek kadar siyasetten, meseleden, gündemden uzak durumdalar. Çıkarları dışında, kişisel kariyerleri dışında hiçbir şeyi gözleri görmüyor.

Bırakın dünyada ve Türkiye'de ne olup bittiğini kendi memleketleriyle bile ilgilenme gereği duymuyorlar. Böyle siyaset olmaz. Türkiye'nin yönetimi bu zihniyete emanet edilmez. Şehirlerimizin geleceği, bu kirli pazarlıkların mezesi yapılamaz. Üç beş belediye alacağız diye siyasi bölücülere bu derece teslim olunmaz.

Kaynak:Master Haber