CHP'den adaylığı epey tartışılmıştı! Erdal Beşikçioğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması: "Angaralıyız"

CHP'den adaylığı epey tartışılmıştı! Erdal Beşikçioğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması: "Angaralıyız"
Uzun yıllardır Behzat Ç. karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu, CHP'nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olmuştu. Adaylığı tartışılan Beşikçioğlu'ndan Mansur Yavaş açıklaması geldi.

Geçtiğimiz günlerde CHP birçok il ve ilçede belediye başkan adaylarını açıklamıştı. Listede dikkat çeken isimlerden biri olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu epey tartışılmıştı. Beşikçioğlu, açıklamalarda bulundu.

"SEYİRCİLERİME, SEÇMENLERİM DİYECEĞİM"

CHP Ankara İl Başkanlığı'nda basın açıklamasında bulunan Beşikçioğlu "Seyircilerime artık seçmenlerim diyeceğim. Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız" dedi.

"İKİMİZ DE ANGARALIYIZ"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'adaylığına itiraz ettiği' yönündeki iddialara da yanıt veren Beşikçioğlu, şunları söyledi:

"Mansur Başkan benim için bambaşka bir yerde. Çok değerli bir isim. Televizyonda seyrettiğim durumları ben yaşamadım açıkçası. 'Vay' dedim. Siyasetten enteresanmış yani dedim. İlk defa orada karşılaştık siyasetin ne olduğuyla. Ama Mansur Başkanımla asla bir sıkıntım olmaz. Mansur Başkanı'ndan benle olamaz. İkimiz de Angaralıyız."