BBP, Cumhur İttifakı'ndan Sivas'ı istedi mi?

BBP, Cumhur İttifakı'ndan Sivas'ı istedi mi?
Master Haber YouTube TV'deki Master Masa programına konuk olan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, 31 Mart'taki yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Alfatlı, 'BBP, Cumhur İttifakı'ndan Sivas'ı istedi mi?' sorusuna da yanıt verdi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Master Haber TV YouTube kanalında Mine Çakmakcı'nın moderatörlüğündeki Master Masa programına konuk oldu.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimleri değerlendiren Alfatlı, 'BBP, Cumhur İttifakı'ndan Sivas'ı istedi mi?' sorusuna yanıt verdi.

BBP'nin Sivas'ta güçlü ve sevilen bir parti olduğunu ifade eden Alfatlı, şunları söyledi:

"2019 seçimlerinde Cumhur İttifakı hassasiyetimizden dolayı ve terör örgütünün özellikle siyasi şubesinin bulunduğu yerlerde aday göstermedik. Büyükşehirlerde de aday göstermedik. Yaklaşık 4'te 1 yerde aday gösterdik. Yaklaşık yüzde 2 oy aldık BBP olarak. Bu noktadan bakıldığı zaman BBP'nin aslında yerel seçimlerde özgür bir ağırlığı var."

"SİVAS'IN BELEDİYESİNİ ARZU EDİYORUZ"

Sivas'ıın partisi için çok kıymetli olduğunu kaydeden Alfatlı, "Sivas'ta 2019 yılında BBP'nin belediyesi vardı. Sivasımızın Belediyesini tabiki arzu ediyoruz, talep ediyoruz. Çok yarışmacı adaylarımız da var. Sivasımız 2024 seçimlerinde BBP'nin olacaktır vatandaşlarımızın oylarıyla. Böyle bir iş birliği olması camiamızı ve tüm Türkiye'yi mutlu eder. Ancak bu konuda anlaşmaya varılmış bir durum söz konusu değil." dedi.