Aslı Baykal'dan Memleket Partisi'ne tam destek! Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için ne dedi?

Aslı Baykal'dan Memleket Partisi'ne tam destek! Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için ne dedi?
Devlet Eski Başkanı Mehmet Sevigen dün Master TV'de Master Rapor programına konuk olmuş ve uzun süredir gündemde olan Aslı Baykal'ın adaylık sürecine dair önemli açıklamalar yapmıştı. Sevigen bu sabah Muharrem İnce ile birlikte Aslı Baykal'la görüştü Aslı Baykal'ın aday olup olmayacağını masterhaber.com'a açıkladı.

Dün Master Haber TV'nin Yotube kanalına katılarak CHP'nin eski genel başkanlarından Merhum Deniz
Baykal'ın kızı Aslı Baykal'ın da Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağını belirten Mehmet
Sevigen bu sabah Baykal'ın evinde görüşme yaptı.

masterhaber.com'un özel haberine göre görüşmede Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de vardı. İnce, Aslı Baykal'a Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olur musun? tekllifinde bulundu .

Ancak Aslı Baykal Memleket Partis'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını kabul etmedi. Seçim sürecinde ve daha sonraki dönemlerde Memleket Partisi'nde her türlü desteği vereceğim dedi.

Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmede Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sevigen de vardı. Aslı Baykal'ın hem İnce'ye hem de sevigene "CHP için de sizin gibi değerli Atatürk'çü Milliyetçi ve CHP'nin hafızasına sahip olan değerli siyasetçi büyüklerime her zaman destek olacağım. Yolumuz açık olsun" diye konuştu.

Kaynak:Master Haber