"Artık hür ve müstakilim" diyerek İYİ Parti'den istifa etmişti! Yeniden göreve seçildi

"Artık hür ve müstakilim" diyerek İYİ Parti'den istifa etmişti! Yeniden göreve seçildi
İBB İYİ Parti Grup Başkanvekilliği İbrahim Özkan, Akşener'in isteği doğrultusunda görevinden istifa etmişti. İstifadan bir gün sonra partili arkadaşlarının oylarıyla yeniden İBB İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevine seçildiğini duyurdu. Ancak, sürpriz seçimin ardından İYİ Parti, Özkan'ı oylarıyla göreve getiren 7 üyesini kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.

İBB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in isteği yüzünden sosyal medya hesabı üzerinden istifa ettiğini duyurmuştu. İstifanın bir gün ardından İYİ Parti'de yeni bir gelişme yaşandı. Özkan, partili arkadaşlarının oylarıyla yeniden İBB İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevine seçildiğini söyledi.

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

İYİ Parti İBB Grubu'ndaki başkanvekiliği için yapılan seçimde sürpriz bir gelişme yaşandı. İstifa eden Özkan meclis üyelerinin oyuyla yeniden başkanlığa seçildi. Sosyal medya hesabından gelişmeyi duyuran Özkan, "Hür ve müstakil bir şekilde iradelerini ortaya koyan ve beni tekrar İBB İYİ parti Grup Başkanvekili olarak seçen arkadaşlarıma bana duydukları güvenden dolayı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

7 ÜYEYE 'KESİN İHRAÇ' TALEBİ

Özkan'ın yeniden seçilmesi üzerine açıklama yapan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İYİ Parti İBB Meclis üyelerinin, bilgim dışında ve teamüllere aykırı olarak kendisini yeniden Grup Başkanvekili seçmesi kabul edilemez. Bu doğrultuda, bu kararın altında imzası bulunan bütün İBB Meclis üyeleri 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edilmiştir" ifadelerini kaydetti.