AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Şu ana kadar 10 ilde çalışmalar tamamlandı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Şu ana kadar 10 ilde çalışmalar tamamlandı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçim çalışmalarına dair açıklama yaptı. Çelik, "Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 10 ilde çalışmalar tamamlandı" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, ''Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 10 ilde çalışmalar tamamlandığını belirtirken, Özgür Özel'in Milli Savunma Bakanımıza yönelik sözleri yakışıksız. Sokak ağzı denilen bir üslup.'' diyerek tepkisini dile getirdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

Çelik'in açıklamaları şöyle: Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 10 ilde çalışmalar tamamlandı Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Sakarya, Gaziantep, Malatya ve Trabzon görüşmeleri yapıldı. Diğer illerle de bu çalışmalar devam edecek. Buraya davet ediliyorlar ve istişare gerçekleşiyor. Teşkilatlarımız güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyor. Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğini koruyacak şekilde temaslar sürüyor. Takvimde bir esneme olabilir.

CUMHURBAŞKANIMIZIN GAZZE İLE İLGİLİ TEMASLARI SÜRÜYOR"
Cumhurbaşkanımızın Gazze ile ilgili temasları sürüyor. Şimdiye kadar Cumhurbaşkanımızın aldığı inisiyatif çerçevesinde görüştüğü liderlerle istişaresi devam edecek. Bu insanlık dışı durum sona erdikten sonra iki devletli çözüme giden yolun açılması olacak.

Özgür Özel'in bakanımız için söylediği sözler üslup dışıdır. Son derece yakışıksız. TSK içinde Atatürk'e saygısızlığa asla müsaade edilmez. Atatürk'ün hatırasına saygı esastır.

ÖZGÜR ÖZEL'İN SÖZLERİNİ KINIYORUZ

Sayın Özel'in sözlerini kınıyoruz. Milli Savunma Bakanımıza yönelik sözleri yakışıksız. Sokak ağzı denilen bir üslup. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Atatürk'e saygı esastır. İstenmeyen bir durumda bir teğmenin müdahale etmesi söz konusu olamaz. TSK bir bütün. Emir komuta zinciri şeklinde devam eder, bunun dışında hiçbir oluşuma müsade edilmez. Eğer elinizde bir bilgi varsa bunu bakanımızla paylaşırsınız. Bunu yapmayıp kullanılan bu uslüp sadece sahibinin alnına yazılır. Savunma Bakanımız, çekirdekten yetişmiş, görevini başarı ile icra eden bir bakanımızdır. CHP Genel Başkanının anlamadığı konular konusunda konuşmaması gerekir. Onlar önce parti içindeki konularını halletsinler.

İlgili Haberler