AK Parti Şanlıurfa ilçe adayları belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük siyasi hamisi CHP yöneticileridir

AK Parti Şanlıurfa ilçe adayları belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük siyasi hamisi CHP yöneticileridir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları'nı tanıttı. Çağlayan Adliyesi’nde gerçekleşen terör saldırısına tepki gösteren Erdoğan, "Teröristlerin en büyük siyasi hamisi CHP yöneticileridir” dedi.

AK Parti, Şanlıurfa ilçe başkan adayları düzenlenen törenle kamuoyuna duyuruldu. Tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor" dedi. Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına tepki gösteren Erdoğan, "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün elebaşına bizzat selam gönderdi" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ŞANLIURFA İLÇE BAŞKAN ADAYLARI ŞU ŞEKİLDE:

AKÇAKALE: ABDULHAKİM AYHAN
BİRECİK: MAHMUT MİRKELAM
BOZOVA: SUPHİ AKSOY
CEYLANPINAR: SEYİTHAN ATİLLA
EYYÜBİYE: MEHMET KUŞ
HALFETİ: ŞEREF ALBAYRAK
HALİLİYE: MEHMET CANPOLAT
HARRAN: MAHMUT ÖZYAVUZ
HİLVAN: ASLAN ALİ BAYIK
KARAKÖPRÜ: METİN BAYDİLLİ
SİVEREK: ALİ MURAT BUCAK
SURUÇ: MUSTAFA YÜKSEL
VİRANŞEHİR: SALİH EKİNCİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şu şekilde:

ŞANLIURFA'NIN KALBİMİZDE AYRI YERİ VAR

Kardeşliğimizi, birliğimizi sıkı tutmamız gerekiyor. Maddi manevi değerleri ile bereketli olan bu şehir içinde pek çok zorlukları barındıran yapıya sahiptir. Şehrin hep daha iyiye gitmesi için gayret gösterdik. Şanlıurfa'nın kalbimizde ayrı yeri var.

Şanlıurfa'nın ismi arkasına saklanıp kendi bireysel hesapları peşinde koşanlardan olmadık. Hepimiz beşeriz elbette eksiklerimiz, hatta hatalarımız çıkabilir. Şehrimize kazandırdıklarımızı kimse inkâr edemez. Büyükşehir ve ilçe adaylarımızı da bu hüsnüniyet ile belirledik. En az kırgınlığa yol açacak, katkı verecek isimlerle 31 Mart'ta sizlerin huzuruna çıkmaya çalıştık.

“CHP’YE OY VERENLER EN BÜYÜK MAĞDURDUR”

CHP zihniyetinin vatandaşımızın hayalleri ile bağı kalmamıştır. Bu partiye oy verenler en büyük mağdurdur. CHP siyasi mihengini kaybetmiştir. Sürekli yörüngeden yörüngeye savrulan bir partiye dönüşmüştür.

aw136932-05.jpg

Dünkü saldırı ile bir kez daha gördük. Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün elebaşına bizzat selam gönderdi. CHP'li bazılarının teröristler için soru önergeleri bile var. Bu parti terör örgütünün siyasi uzantısı ile yoldaşlık yapıyor. Terör örgütleri CHP'yi emellerine ulaşmak için koş başı olarak kullanmakta. Rotasını kaybeden CHP Türkiye'ye dair hesapları olan odakların oyuncağı haline geldi. Asıl suç CHP yönetimidir. Eski başkanları bu şekilde bir netice elde edeceğini sandı ama sandıkta 13 defa kırmızı kart gördü.

CHP’YE ELEŞTİRİ: BİR İÇ SAVAŞ YAŞIYORLAR

Mevcut başkanları da aynı yanlışta ilerliyor. Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor. Türkiye Yüzyılı'nın en büyük kazanımı bu kısır muhalefet zihniyetinden kurtulmamız olacak.

31 Mart seçimlerinde Şanlıurfa başta olmak üzere şehirlerimizin tamamında alacağımız netice ile milletimize layık olduğu ezer ve hizmetleri sürdüreceğiz.

Kaynak:Master Haber