AK Parti Samsun mitingi… Erdoğan’dan sert sözler: Amaçları seçim sonrası CHP’yi ele geçirmek

AK Parti Samsun mitingi… Erdoğan’dan sert sözler: Amaçları seçim sonrası CHP’yi ele geçirmek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’da partisinin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuştu. Muhalefete yüklenen Erdoğan, CHP'de tek gündemin seçim sonrası yönetimi ele geçirmek olduğunu söyledi. Erdoğan, ayrıca CHP’nin kendi arasında çıkar kavgasına tutuştuğunu da söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da partisinin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuştu.

Erzincan’da meydana gelen altın madenindeki toprak kaymasına ilişkin konuşan Erdoğan, “9-10 milyon metreküp toprak kaydı. Bu afette 9 işçimizin toprak altında kaldığı tespit edildi. Bakanlıklarımızdan, kurumlarımızdan, belediyelerimizden, ordumuzdan, sivil toplum kuruluşlarımızdan binlerce kişi bölgedeki arama-kurtarma çalışmalarımıza destek veriyor” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

TÜRKİYE YÜZYILI

Samsun'da sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hamd olsun Samsun her gelişimizde bizi samimiyetle kucakladı. Sadece bununla kalmayıp sandıkta da desteğini bizden esirgemedi. Mayıs ayındaki seçimde Samsunlu kardeşlerim yüzde 62'şer oy oyanıyla teveccüh gösterdi. Türkiye Yüzyılı hedefimize verdiğiniz destek için her birinize şükranlarımı sunuyorum.

Samsun 31 Martta da Cumhur İttifakı adaylarının yanında yer alarak yeni bir destan yazacaktır. Bu seçimlerde niyetimiz ülkemizin tamamını gerçek belediyecilikle buluşturmaktır.

CHP’YE SERT SÖZLER: KENDİ ARALARINDA ÇIKAR KAVGASINA TUTUŞTULAR

Kendi aralarında öyle bir çıkar tartışmasına tutuştular ki Dünya'da kıyamet kopsa umurlarında değil. Geleceğe dair ne planları ne de projeleri var. Hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP'si. Bu uğurda birbirlerine çelme takılmaktan, kuyusunu kazmaktan dahi çekinmiyorlar. Dün yoldaşlık ettiklerini bugün arkalarından hançerliyorlar. Böyle bir zihniyetin şehirlerimize hizmet etmek, yatırım yapmak gibi bir gayesi olabilir mi?

aw142614-09-001.jpg

"BİZİMLE YARIŞACAK KİMSE YOK”

Türkiye’yi 21 yılda nasıl asırlık yatırımlarla buluşturduysak, şehirlerimizi içindeki insanlarıyla hayallerine kavuşmak bize nasip olacaktır.

Cumhur İttifakı’nın alametifarikası eser ve hizmet siyasetidir. Son 21 yılda bizimle yarışacak kimse çıkmadı. Eser ve hizmet siyasetinde rakip tanımıyoruz. 31 Mart akşamı Samsun’dan bir başka ses çıkacak. Ziyaret ettiğimiz şehirlerimizde orada yaptığımız yatırımları özeti mahiyetinde olsa da anlatıyoruz.

aw142614-01.jpg

Kaynak:Master Haber