AK Parti Ordu mitingi… Erdoğan’dan önemli mesajlar: Aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin

AK Parti Ordu mitingi… Erdoğan’dan önemli mesajlar: Aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu. “Ordu'nun bu sevgisine layık olmak için çalışacağız” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi. Emekli ikramiyelerinin 3 bin liraya çıktığını belirten Erdoğan, “Önümüz Ramazan, arkası bayram. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de tekrar bütçeyi zorlamada bir artış yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Erdoğan’ın açıklamaları şu şekilde:

Ordu'ya Mayıs 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanlığında sahsıma verdiği yüzde 62'yi aşan Meclis'te Cumhur İttifakı'na verdiği yüzde 61'in üzerindeki desteği için şükranlarımı sunuyorum.

"SAKIN BUNLARA YER VERMEYİN"

Biz de bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de Ordu'nun bu sevgisine layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Dün Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık, bugün de aramıza kimseyi sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlar sakın bunlara yer vermeyin.

Her fırsatta altını çizerek tekrar ettiğim gibi bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Bizim ne dünün CHP'si gibi arkamızda tek parti faşizminin utancı var, ne de bugünün CHP'si gibi kendi iç kavgasından başını kaldıramayan yalan üzerine kurulu bir siyasetimiz var.