AK Parti Antalya ilçe başkanları tanıtıldı! Erdoğan’dan önemli mesajlar: CHP zihniyeti belediyelerimize irtifa kaybettirdi!

AK Parti Antalya ilçe başkanları tanıtıldı! Erdoğan’dan önemli mesajlar: CHP zihniyeti belediyelerimize irtifa kaybettirdi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" mesajını verdi.

Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı, Antalya Expo Fuar Alanı'nda düzenlendi. AK Parti, Antalya ilçe başkanları tanıtıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda önemli mesajlar verdi. Erdoğan, 1 Mart'ta Antalya'nın Cumhur İttifakı ile yeni bir döneme yelken açacağını vurguladı.

İşte AK Parti'nin Antalya ilçe belediye başkan adayları:

AKSEKİ - İBRAHİM ÖZKAN

AKSU - DURMUŞ KAAN ŞAHİN

ALANYA - ADEM MURAT YÜCEL

DEMRE - İBRAHİM OĞUZ

DÖŞEMEALTI - BEKİR KIVRIM

ELMALI - DURMUŞ ALİ GÖKÇE

FİNİKE - CENK ŞİMŞEK

GAZİPAŞA - MUSTAFA AKSOY

GÜNDOĞMUŞ - ALİ GÜLEN

İBRADI - HATİCE SEKMEN

KAŞ - MUTLU ULUTAŞ

KEMER -RAHMAN ŞEKER

KEPEZ - RIZA SÜMER

KORKUTELİ - SADIK ÖNAL

KONYAALTI - DURALİ KOLPAK

KUMLUCA - HÜSEYİN ORHAN TEKİN

MANAVGAT - PROF. DR. SÜLEYMAN OKUDAN

MURATPAŞA - ÖZDEMİR MANAVOĞLU

SERİK - DOÇ. DR. VELİ VURAL

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bizim hizmet ve eser siyasetimizle tanışan şehirlerimiz çeyrek asır boyunca adeta altın devirlerini yaşadı. Ulaşımdan çevreye, sosyal belediyecilikten alt yapı ve üst yapıya kadar her alanda şehirlerimiz resmen seviye atladı. Daha önce mahalli idarelerde hiç görülmemiş hizmetleri vatandaşlarımızın istifadesine sunduk.

"İSTANBUL, ANKARA, ANTALYA HARAP OLDU"

Amacımız, özellikle muhalefetin idaresi altında durumu giderek kötüleşen şehirlerimizi içine düştükleri girdaptan süratle çıkarıp hak ettikleri yüksek standartta hizmetlere kavuşturmaktır. İstanbul harap oldu. Ankara harap oldu. İzmir zaten berbat. Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız. Antalya'mızın bir 5 sene daha kaybetmeye tahammülünün kalmadığını biliyoruz. Hakan Tütüncü kardeşimiz şehrimize hizmete hazırdır.

Antalya tek başına nüfusunun 6 katı turisti misafir etti. Türkiye'nin turizm başkenti unvanını korudu. Turist sayısını 2002'deki 13 milyondan nasıl 57 milyona çıkardıysak inşallah 60 milyon hedefini tutturacağız.

Ülkemizin 2. büyük partisi ve yöneticileri nelerle uğraşıyor? CHP'nin yapması gereken her başlıkta bizim karşımızda daha iyi çalışılmış programlarla çıkmaktır. Ama bakıyorsunuz gündemlerinde ipe sapa gelmez lafları bir kenara bırakırsak bunların hiçbiri yok. Türkiye'de neler olduğundan haberleri dahi yok.

"CHP, BİR ALACAKARANLIK SİYASETİ İÇİNE GİRMİŞTİR"

Belediyeler meydan muharebesi yaşanmaktadır. Şimdi Özgür efendinin sesi soluğu çıkmıyor. Bay Kemal'le en azından siyasi bir mücadele yürütüyorduk. Bay Kemal'i sırtından hançerleyerek koltuğundan indirdiler Ankara'da dört duvarın arasına vebalı gibi hapsettiler. CHP, bir alacakaranlık siyaseti içine girmiştir.

Önlerine 3 keçi katsanız akşamına hepsini kaybedecek kifayetsizlere ne ülke ne şehirlerimiz emanet edilebilir.