Sertab Erener'in konseri iptal edildi!

Sertab Erener'in konseri iptal edildi!
Ünlü sanatçı Sertab Erener, 18 Eylül'de İzmir’de vereceği konserin, organizasyon şirketinin gerekli koşulları sağlayamaması nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. Erener, sağlık sorunları dışında konser iptal etmediğinin altını çizerek hayranlarından anlayış bekledi.

İPTAL NEDENİ ORGANİZASYON ŞİRKETİ

Erener, Temmuz ayından bu yana iptal edilen konserlerin kendisiyle alakalı olmadığını vurgulayarak, iptallerin organizasyon şirketinin yetersizliği nedeniyle yaşandığını belirtti. Sağlık sorunları dışında hiçbir konseri iptal etmediğini dile getiren sanatçı, dinleyicilerini yarı yolda bırakmanın kariyerinin en büyük korkusu olduğunu ifade etti.

HAYRANLARINA ÜZGÜN OLDUĞUNU BELİRTTİ

İzmir konserinin iptalinin ardından hayranlarına açıklama yapan Sertab Erener, bu duruma sebep olduğu için çok üzgün olduğunu belirtti. Erener, "Biletleri hala satışta olan konserimi, organizasyon şirketinin gerekli koşulları sağlayamamasından ötürü iptal etmek zorunda kalıyorum," dedi.

Ekran görüntüsü 2024-09-18 011405

YENİ KONSERLERİN SİNYALİ

Sanatçı, açıklamasının sonunda tüm dinleyicilerinden anlayış beklediğini ve kısa süre içinde başka konserlerde buluşmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi.