Son dakika! Narin'in annesinin savcılık ifadesi gün yüzüne çıktı!

Son dakika! Narin'in annesinin savcılık ifadesi gün yüzüne çıktı!
Narin Güran cinayetinde gözaltına alınan anne Yüksel Güran'ın savcılık ifadesi gün yüzüne çıktı. Anne Yüksel Güran, ifadesinde amca Salim Güran ile bir kez yanlışlıkla telefonla görüştüğünü belirterek, "Kendisiyle başka bir iletişimim olmadı" dedi

Narin Güran cinayeti kapsamında gözaltına alınan anne Yüksel Güran, savcılık sorgusunda soğukkanlı ve sakin bir tavır sergiledi. Hakkındaki tüm iddiaları reddeden Güran, savcının yönelttiği birçok soruya "Bilmiyorum, haberim yok ve görmedim" şeklinde yanıt verdi.

Amca Salim Güran ile ilişkisi sorulduğunda, Güran şu ifadeleri kullandı: "Böyle bir şey kesinlikle yok. Bu iddialardan utanç duyuyorum. Narin’i kim öldürdüyse Allah belasını versin."

Savcı: Narin seni ve amcayı gördüğü için mi öldürdünüz?

Cevap: Hayır böyle bir şey kesinlikle yok.

Anne Yüksel Güran, saat 15:15'ten sonra amca Salim Güran’ı üç kez aradığına dair HTS kayıtlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Savcıya, "Bir kez yanlışlıkla aradım. Başka da kendisini aramadım" diyen Güran, bu görüşmelerin kasıtlı olmadığını belirtti.

Savcı cevap üzerine "Telefonunu başka birisi kullanıyor mu?" diye soru sordu. Yüksel Güran "Hayır" dedi ancak o iki aramayı açıklayamadı.

Yüksel Güran, "Salim ve Nevzat‘ın arası çok iyiydi. Sürekli birlikte bir yerlere gidiyorlardı. Bizim de aile olarak kimseyle bir husumetimiz yoktur. Narin'i kimin kaçırdığını kimin öldürdüğünü bilmiyorum." dedi.