Avukat Feyza Altun hakkında karar! Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Avukat Feyza Altun hakkında karar! Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’nın resen başlattığı soruşturma ve talimat çerçevesinde Avukat Feyza Altun, Beykoz Adliyesi’ne getirildi. Sosyal medya paylaşımları nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Feyza Altun, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avukat Feyza Altun, dün sosyal medya hesabından şeriat ile ilgili paylaşımda bulunmuştu. Feyza Altun’un tepki çeken paylaşımı sonrası sosyal medyada ‘#FeyzaAltunTutuklansın’ etiketi Türkiye gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcılarından Altun'a tepki paylaşımları yağdı.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı paylaşımların ardından 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçundan soruşturma başlattı.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’nın resen başlattığı soruşturma ve talimat çerçevesinde Avukat Feyza Altun, Beykoz Adliyesi’ne getirildi ve savcılıkta ifade verdi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nın tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Feyza Altun, mahkemece yurt dışı çıkış yasağı ve karakolda imza tedbirine bağlı olarak adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Master Haber