Cumhurbaşkanı Erdoğan TFF heyetini kabul etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan TFF heyetini kabul etti!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimsenin etkisi altında kalmadan vereceğiniz doğru kararlar Türk futbolunun önünü açacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Milletimiz bizden dostluğu, adil yönetim anlayışını ve her anlamda kaliteli futbolu teşvik etmemizi bekliyor. Milletimiz futbolda olumlu iklimin tesis edilmesini bekliyor. Rekabet kalitesinin, marka değerinini ve başarılarının artığını da görmek istiyor. Bu halkı beklentilere cevap vermek hepimizin görevidir. Burada şunu özellikle vurgulamak isterim kulüplerimizin finansal yapıların düzeltilmesi, sporcuların sahada fair play ruhuyla mücadele etmesi, genç futbolculara daha fazla şans tanınması gibi başlıklarda daha hassas hareket ettiğimizde Türk futbolu tarihinin en parlak dönemini yaşayacaktır.

Kimsenin etkisi altında kalmadan vereceğiniz doğru kararlar Türk futbolunun önünü açacaktır. 2024 Avrupa Şampiyonası'nda maruz kaldığımız türlü ayak oyunlarına rağmen elde ettiğimiz önemli başarı Türk futbolcusunun ne denli kabiliyetli olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Federasyonumuzdan futbola husumetin ve holiganlığın girmemesi noktası azami hassasiyet göstermesini bekliyorum.''