Mert Başaran'ın kitabı dünya listesinde! En çok satanlar arasına girmeyi başardı

Mert Başaran'ın kitabı dünya listesinde! En çok satanlar arasına girmeyi başardı
Masterhaber.com yazarı Mert Başaran'ın "Bırak" isimli kitabı, en çok satan 28 ekonomi kitabı arasına girdi. Amazon verilerine göre, yabancı yazarlarında bulunduğu listeye giren kitap, "En çok hediye edilenler listesinde" ise 1. sırada yer aldı.

Amazon'dan derlenen verilere göre, masterhaber.com yazarı Mert Başaran'ın kaleme aldığı yatırım kitabı "Bırak", yabancı yazarlarında bulunduğu "en çok satan 28 ekonomi kitabı" arasına girmeyi başardı.

Listede, Robert T. Kiyosaki'nin "Zengin Baba Yoksul Baba", Alfred Mill'in "Ekonomi 101" gibi dünyaca ünlü kitapları da yer aldı.

Başarısı sonrası X sosyal medya hesabından açıklama yapan Mert Başaran, destekleri için okurlarına teşekkür etti. Başaran, "Bir Türk vatandaşı olarak bu kadar yabancı yazar arasında olmak mutluluk" ifadelerini kullandı.

4.png

EN ÇOK HEDİYE EDİLENLER ARASINDA 1. SIRADA

Dünyanın önde gelen alışveriş sitelerinden olan Amazon'da Mert Başaran'ın "Bırak" isimli kitabı, "En Çok Hediye Edilenler" listesinde ise 1. sırada yer aldı.

11.png

Mert Başaran'ın bu başarısı, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, "Sizinle gurur duyuyoruz" diyerek Başaran'a destek çıktı.

İlgili Haberler