İnfial yaratan görüntüler! Mafya lideri araç içinde böyle infaz edildi

Yunanistan'da mafya hesaplaşması kanlı bitti. Organize suç örgütü lideri Vangjelis Zabunis, aracının içinde uzun namlulu silahlarla feci şekilde infaz edildi. Zabunis hayatını kaybederken, olay yerinde tam 97 boş kovan bulundu. İngaz anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Yunanistan'da organize suç örgütü lideri Vangjelis Zabunis, dehşet verici bir şekilde aracında infaz edildi.

Atina'da bir otopark önünde aracına binen 44 yaşındaki Zabunis, saniyeler sonra yanına gelen iki şahıs tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Yakın mesafeden uzun namlulu tüfeklerle araca kurşun yağdıran şahıslar, Zabunis'in öldüğünden emin olmak için aracın kapısını açarak, mafya liderine ateş etmeye devam etti.

Kiralık katiller daha sonra araçlarına binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede yaptığı incelemede tam 97 boş kovan buldu. Mafya lideri Vangjelis Zabunis'in ise hayatını kaybettiği belirlendi.

İnfaz anları güvenlik kameralarına anbean yansırken, olay ülkede infiale yol açtı.

Yunan basınında yer alan habere göre, hükümet mafyalara karşı bir dizi önlemler almaya hazırlanıyor.

11.jpg

ZABUNİS, BİRÇOK SUÇTAN SUÇLANIYOR

Vangjelis Zabunis, Yunanistan'da Stafankos ve Griva cinayetleri, bomba yerleştirme ve Panagopoulos soygunu gibi birçok sansasonel suçtan dolayı suçlanıyordu. Mafya hesaplaşması olarak yorumlanan bu cinayet üzerine ise Yunan polisinin soruştuması sürüyor.

ARAÇLARI YANMIŞ HALDE BULUNDU

Saldırıda kullanılan aracın Atina'nın çıkışındaki, Hajdari isimli bölgede yanmış halde bulunduğu belirtilirken yanan aracın içinde saldırıda kullanılan silahlarında bulunduğu ifade edildi.