Baba Vanga 2024 kehanetleriyle dehşete düşürdü: Listede Putin de var

Baba Vanga 2024 kehanetleriyle dehşete düşürdü: Listede Putin de var
Yeni yıla az bir zaman kalmışken geleneksel olarak yayınlanan Baba Vanga kehanetleri okuyanların tüylerini diken diken edecek cinsten.

Bulgar kör kahin Baba Vanga 1996 yılında hayatını kaybetti. Ancak gelecek için sayısız kehaneti miras bırakmayı ihmal etmedi. Bu kehanetlerin birçoğunun gerçekleşmiş olması Baba Vanga’nın dünya çapında üne kavuşmasını ve öldükten sonra bile öngörülerinin dikkate alınmasını sağladı.

Baba Vanga’nın gerçekleşen kehanetleri arasında ABD’deki 11 Eylül saldırısı, Çernobil faciası ve Sovyetler Birliği’nin dağılması yer alıyordu.

ekran-resmi-2023-11-29-09-09-45.png

Baba Vanga, 2023 yılı için Dünya’yı etkileyecek bir Güneş hareketliliğini de öngörmüştü. Nitekim ağustos ayında NASA, Güneş’te patlamaya ve püskürmelere neden olan, aynı zamanda gezegenimizdeki elektrik şebekelerini etkileyebilecek bir leke tespit ederek Baba Vanga’nın kehanetini kısmen doğruladı.

Baba Vanga’nın kehanetlerinde 2024 ile ilgili şu öngörüler yer alıyor:

BİYOLOJİK SİLAHLAR VE TERÖR SALDIRILARINDA ARTIŞ

Kahin Vanga’ya göre Avrupa’daki terör saldırıları 2024 yılında artacak. Ayrııca ‘büyük bir ülke’ biyolojik silahlarını test etmeye hazırlanacak.

BÜYÜK EKONOMİK KRİZ

Baba Vanga, jeopolitik gerilimler ile ekonomik gücün Batı’dan Doğu’ya kaymasıyla güçlü bir ekonomik kriz yaşanacağını öngördü. Bu süreçte borçlanmalar da en üst seviyeye ulaşacak.

storm-7974474-640.png

HAVA OLAYLARI KÖTÜLEŞECEK

Baba Vanga’nın hava olayları kehaneti, giderek artan iklim değişikliği sorunu nedeniyle belki de gerçekleşemeye en yakın olan kehanet. Kahin’e göre şimdiye kadar gördüğümüz hava olaylarından daha kötüleri de gelecek.

SİBER SALDIRILAR

Baba Vanga öldüğünde dahi intetnetin henüz emekleme aşamasında olduğunu düşünecek olursak en etkileyici kehanetinin bu olduğunu söyleyebiliriz. Baba Vanga’ya göre siber saldırılarda artış yaşanacak ve özellikle hayati önem taşıyan altyapı sistemleri hedef alınacak.

ekran-resmi-2023-11-29-09-07-58.png

PUTİN’E SUİKAST

Baba Vanga’nın kehanetine göre Ukraynalı bir kişi, ülkesinde savaş başlatan Rus lider Vladimir Putin’e suikast düzenleyecek. Putin’i öldürmeye çalışacak olan kişinin başarılı olup olmayacağına dair bir kehanet bulunmuyor.

YENİ TEDAVİLER

Baba Vanga’nın kehanetleri arasında olumlu olanlar da var. Kahin, ölümcül olduğu düşünülen hastalıklar için yeni tedavilerin bulunabileceğini öngördü.