Astrolog Mine Ayman

Astrolog Mine Ayman

Burcu Yay, Balık, Başak ve İkizler olanlar dikkat! Hayatınızda radikal değişimler olabilir

Merhaba, haftaya Ay’ın Balık burcundaki duygusal ve hassas etkisiyle içe dönük bir başlangıç yapabilir, etrafımızda ve kendi hayatımızda olan bazı hayal kırıklıkları ve üzüntülü haberler yüzünden durgun ve keyifsiz olabiliriz.

Pazartesi günü kadınlar arasında gerginlikler çıkabilir, sürpriz harcamalar gündeme gelebilir, ayrıca alerjik durumlarda, ayaklarla ilgili rahatsızlıklarda ve zehirlenmelerde artış olabilir!

Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri Ay Koç burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak, cesur kararlar alabilir ve hızla hayata geçirebiliriz.

Özellikle 16 Ocak Salı öğlen ve akşam saatlerinde çok gergin olabilir, kavga, kaza ve inatlaşmalara açık olabiliriz dikkat!

7 Ocak Çarşamba yeni başlangıçlar ve aşkla ilgili keyifli görüşmeler için daha uygun olabilir.

Bu hafta Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Ay Boğa burcunda ilerleyecek, her konuda çok sağlam olabilir ve önemli kararlar alıp büyük başlangıçlar yaşayabiliriz.

18 Ocak Perşembe Merkür ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatımıza sağlam anlaşmalar getirebilir, özellikle Oğlak, Boğa, Akrep ve Balık’lar bu hafta çok şanslı olabilir.

19 Ocak Cuma ise haftanın en sert günü olabilir, Cuma günü ve akşamı parasal kayıplara, kandırılmalara, aldatılmalara, yalanlara ve hayal kırıklıklarına dikkat!

Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay, Balık, Başak ve İkizler olanlar bu açıdan çok sert etkilenebilirler!

20 Ocak itibariyle Güneş artık Kova burcunda ilerlemeye başlayacak ve önümüzdeki 1 ay boyunca gündemimizdeki konular bilim, teknoloji, uzay, isyan ve radikal değişimler olabilir!

Bu dönemde hayatımızın bir alanında şoke edecek bir gelişme yaşayabiliriz çünkü Cumartesi gecesi Plüton da yeniden Kova burcunda ilerlemeye başlıyor!

2 Eylül’e kadar Kova burcunda kalacak olan Plüton hayatımızın bir alanında kelimenin tam anlamıyla devrim yaşatabilir!

Eskiyen ve artık önemi kalmayan şeyler yıkılabilir ve yerine yenisi gelebilir, hayatımızın bu dönemde yeniden yapılandırabilir ve büyük bir dönüşüm yaşayabiliriz!

Özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Kova, Aslan, Akrep ve Boğa olanlar Plüton Kova sürecinden daha fazla etkilenecekler ve hayatlarında büyük dönüşüm yaşayacaklar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Astrolog Mine Ayman Arşivi