Bir hikaye ancak bu kadar güzel anlatılır!

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’un “Aşk-ı Memnu” efsanesinin ardından 13 yıl sonra buluştuğu “İstanbul İçin Son Çağrı” filmini keyifle izledim. New York, aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikaye bu kadar güzel anlatılır…

Çok iyi bir film izleyicisi değilimdir ama konu aşk olunca kalbimden vuruyor bazı filmler, onlardan bir oldu “İstanbul İçin Son Çağrı”

Film güzel konu güzel oyuncular güzel… Film içinde sizi şaşırtıyor. Sesinin güzel olduğunu bildiğimiz Beren Saat filmin bir sahnesinde çıplak sesiyle şarkı da söylüyor.

Oyunculuk performansıyla her zaman hayranları tarafından övgüler yağdırılan Beren Saat, yorumculuğunu ben beğendim sonra sosyal medyaya baktığımda da övgüler yağmış.

Beren Saat ile ilgili yorumları okurken de öyle bir bilgiye ulaştım ki beni heyecanlandıran bir bilgi oldu. Beren Saat beste yapıyormuş. Hatta bu besteleri seslendireceği bir albüm hazırlığındaymış.

Düşünsenize Türkiye‘nin en iyi müzisyenlerinin başında gelen Kenan Doğulu ile evli olup onun da yönlendirmesiyle müzik severlerin kalbinde yer edecek bir proje çıkabilir.

Film sonunda bir de şarkı sürprizi vardı. Filminin önemli bir anında Beren Saat’in eşi Kenan Doğulu’nun “Yosun” şarkısı girdi.

Benim en sevdiğim Kenan Doğulu şarkısıdır “Yosun”

Kenan Doğulu, geçen yıllarda şarkıyı Beren Saat’in ağladığını gördüğü bir gün gözleri için yazdığını açıklamıştı.

İzlemediyseniz “İstanbul İçin Son Çağrı” izleyin seveceksiniz.

***

Spotify, 2023 yılı boyunca en çok dinlenen sanatçı, şarkı, albüm ve podcastleri açıkladı. Bu yıl en çok dinlenen sanatçı Semicenk olurken, en fazla çalınan parça Simge'den Aşkın Olayım oldu.

2017’den beri listenin zirvesindeki ismin asla değişmediği en çok dinlenen kadın sanatçılar listesinde 2023’te de birinci yine Sezen Aksu.

Spotify mobil uygulamasından (iOS ve Android) ve bu yıl ayrıca Spotify.com/Wrapped adresine giderek mobil veya masaüstünde web üzerinden de kendi kişiselleştirilmiş 2023 Yılın Özeti’ni deneyimledim.

Benim listem de Simge, İrem Derici, Sezen Aksu, Berkay, Göksel Duran vardı.

En çok İrem Derici Yaz Gülü dinlemişim.

***

Geçen hafta Ankara – İstanbul uçağında yanıma Kültür Bakanlığı ve Avrupa Birliği Bakanlığı yapan AK Parti sözcüsü Ömer Çelik oturdu…

Yıllarca ünlülerle çalışan ve onları öyle uçakta inceleyenleri şaşkınlıkla izleyen biri olarak bu defa kendimi Sayın Çelik ‘i öyle incelerken buldum.

Siyasetin zor olduğunu bir kez daha anladım. Uçak kalkana kadar gözü sürekli telefondaydı. Twitter ‘a , Instagram’a göz attı. İlgisini çeken konuları dikkatlice okudu.

Biraz önce bahsettiğim Spotify’ın kişiselleştirilmiş 2023 Yılın Özeti’ne baktı.

Bir siyasetçinin müzik listesinde ne var ne yok, neler dinlemiş, kendisi o kadar yorgun görünüyordu ki, yoksa dinlediği şarkıları çok merak ettim soracaktım kendisine.

O yorgunluğuna rağmen uçaktan inerken güler yüzüyle herkesi selamladı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Özgür Aras Arşivi