Yer: Bağdat Caddesi! Yeni açılacak mağazanın 10 bin TL'lik hediyesini duyan oraya akın etti! Çadır kuranda var, önünde okey oynayanda!

Yer: Bağdat Caddesi! Yeni açılacak mağazanın 10 bin TL'lik hediyesini duyan oraya akın etti! Çadır kuranda var, önünde okey oynayanda!
İstanbul'un en gözde caddelerinden olan Bağdat Caddesi'nde herkesi şaşkına çeviren bir olay meydana geldi. Günler öncesinden bir kozmetik markası açılış yapacağını ve bu açılışta alışveriş yapan ilk 500 kişiye 10 bin TL değerinde hediye çanta vereceğini duyurmuştu. Bu haberi duyan vatandaşlar akşamın erken saatlerinde saatleri olmasına rağmen mağazanın önünde uzun bir kuyruklar oluşturdu. Kimi müşteriler çantayı almak için önünde çadır kurdu kimi masasını açıp okey oynadı.

İstanbul'un popüler alışveriş caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi'nde benzeri görülmemiş manzaralar meydana geldi. Kadıköy'de yer alan Bağdat Caddesi'nde yarın açılışı yapılacak ünlü bir mağaza, ilk 500 müşterisine 10 bin TL değerinde hediye vereceğini duyurdu. Bu haberi duyan vatandaşlar akşamın erken saatlerinde saatleri olmasına rağmen mağazanın önünde uzun bir kuyruklar oluştu.

D2A54444524B8E1F1E9F6Db1416Ef08D

KİMİ OKEY OYNADI KİMİ ÇADIR KURDU 

Müşteriler çantayı almak için sabaha kadar bekledi. Kimi müşteriler çantayı almak için önünde çadır kurdu kimi masasını açıp okey oynadı.  Mağazanın önünde bekleyen Mustafa Sancak, "Hediye almak için geldik ama çok sıra varmış. Sabaha kadar yine de bekleyeceğiz. Sabaha kadar buradayız" dedi. Mağazadan verilecek hediyeyi bekleyen Selin Aydemir ve Mine Menekşeoğlu, "Herkesin beklediği o çantayı hediye olarak 500 kişiye verecekler. 1 saattir buradayız ve öğlen saatlerine kadar burada sabahlayacağız" dedi.

A W074112 04

Whatsapp Image 2023 11 11 At 07.48.38