Vatandaştan ilginç tepki! Göle dönen yola ağ atıp balık tutmaya çalıştı

Vatandaştan ilginç tepki! Göle dönen yola ağ atıp balık tutmaya çalıştı
Bodrum’da her yağmur yağışında en çok etkilenen Turgutreis Yaşam Merkezi'nde ilginç bir durum yaşandı. Yağmurda sokakların göle dönmesine tepki gösteren bir vatandaş caddeye balık ağ atıp, balık tutmak istedi.

Turgutreis’te yine bilindik manzaralar yaşandı. Sokak ve caddeler göle dönerken Yaşam Merkezi'nde yaşayan vatandaşlar tepkisini sosyal medya üzerinden çektikleri resimlerle dile getirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesince 2009 yılında yapımına başlanan ödüllü proje diyerek aylarca bilbordlard reklamı yapılarak uzun süre sonra tamamlanarak hizmete açılan Yaşam Merkezi tepkilere neden olmaya devam ediyor. Bodrum’da her yağmur sonrası sular altında kalan yaşam merkezi esnaf ve vatandaşın tepkisini çekmeye devam diyor. Her yağmur sonrası su basan Yaşam merkezi ve çevresi göle dönerken su basan işyeri sahipleri tepkilerini yolda olta atarak balık tutmaya çalıştı.

oltali.jpg

Açıldığı günden itibaren yeterli ilgi ve talep görmeyen yaşam merkezi yağan yağmur ile birlikte sular altında kalırken çevresi esnaf ise göle dolan yollardan dükkanlarını su bastığı ve dükkanlarını açamadıkları için tepki gösterirken. Ödüllü proje diyerek yapılan yeterli talep ve ilgi görmeyen Yaşam merkezi gelişigüzel yapılmış üstelik çevresindeki yollarda su akar giderleri olmadığı için biriken sular burada toplanıyor. işyerlerimizi su basıyor.

Su taşkın ve yola dönen yollarda hizmet veremez veremken vatandaş mağdur oluyor. Her yağmur sonrası aynı manzara ile karşılaşıyoruz. Turgutreis adete unutulmuş her yerde başka bir sorum müracaat etmediğim yer kalmadı ama kimselere ulaşılmıyor. Önümüzde seçimler var hangi yüzle gelip bizden oy isteyecekler biz vatandaş ve esnaf olarak son sözümüz o zaman söyleyeceğiz diyerek tepkilerini dile getirdiler.