Ünlü futbolcuların dolandırılma davasında şoke eden iddia! Eski milli futbolcunun Seçil Erzan'ı dövdüğü ortaya çıktı

Ünlü futbolcuların dolandırılma davasında şoke eden iddia! Eski milli futbolcunun Seçil Erzan'ı dövdüğü ortaya çıktı
Arda Turan, Selçuk İnan ve Muslera gibi ünlü futbolcuların dolandırıldığı iddiasıyla açılan davada şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Eski milli futbolcunun, verdiği paradan fazlasını almasına rağmen Seçil Erzan'ı dövdüğü öne sürüldü.

Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan'la ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Ponzi sistemi yöntemiyle paraları çeviren Seçil Erzan'ın, ilk duruşmada Arda Turan ile mesajları ortaya çıktı.

Arda Turan sözde fona yatırdığı para geri ödenmeyince Seçil Erzan’a “Seçil bütün servetim sendeydi ya. Ben ne yapacağım; karıma şimdi ne diyeceğim Seçil” diye mesaj atıyor. Turan, Erzan’ın artık ödeme yapamayacağını söylemesinin ardından yazdığı mesajında ise, “Fatih Hoca kârda mı bu işte” diye soruyor. Erzan’ın cevabı ise, “Valla Arda bir şey söyleyeceğim. Normal şartlarda hoca kârdaydı” oluyor. Turan’ın, “Fatih Hoca’nın alacağı var mı bu durumda” sorusuna ise Erzan, “Ona bakmam lazım” yanıtını veriyor. Turan da, Emre Belözoğlu ve Fatih Terim’le bankanın üst yönetimiyle görüşeceklerini söylüyor.

4.jpg

ESKİ MİLLİ FUTBOLCU, SEÇİL ERZAN'I DARP ETMİŞ

Dava süreci devam ederken, soruşturmayla ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Fatih Altaylı, eski milli futbolcunun Seçil Erzan'ı dövdüğünü öne sürdü.

Futbolcuların para yatırdıklarını, ancak ne kadar geri aldıklarını kimsenin konuşmadığını ifade eden Altaylı, şunları söyledi:

"Semih Kaya'nın verdiğinden fazlasını aldığını biliyoruz ve Seçil Erzan'ı dövüp tartakladığını da biliyoruz duyduğumuz kadarıyla. Ayhan Akman'ın da fazlasını aldığını biliyoruz. Fatih Terim'in ne olduğu belli değil, damadı işin içerisinde."