Türkiye gece boyu sallandı! 3 ilimizde peş peşe depremler

Türkiye gece boyu sallandı! 3 ilimizde peş peşe depremler
Türkiye, gece boyu sallandı. Deprem haberleri peş peşe geldi. Gece, Çanakkale, Sivas ve Hakkari'de depremler meydana geldi. Sarsıntılarla ilgili detayları AFAD paylaştı.

Türkiye’nin dört bir köşesinden deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklündeki depremin ardından artçılar sürüyor.

Çanakkale Biga’da bir deprem daha meydana geldi. Dün akşam saat 22.59 sularında yaşanan sarsıntının büyüklüğü 3,5 olarak duyuruldu.

SİVAS BEŞİK GİBİ

Sivas'ın Divriği ilçesinde akşam başlayan sarsıntılar gece boyu sürdü. Ufak çaplı depremleri hisseden bölge halkı korku yaşadı. Son olarak saat 01.00 sularında merkez üssü Gürün'de bir deprem oldu. AFAD büyüklüğünü 3,2 olarak duyurdu.

HAKKARİ'DE ARTÇILAR SÜRÜYOR

Hakkari'de son günlerde sık sık meydana gelen depremler bölgeyi tedirgin etti. AFAD’ın verilerine göre, saat 18.57'de, 1.7 şiddetinde, 7,0 km derinlikte; saat 20.57'de, 2.9 büyüklüğünde, 7,4 km derinlikte ve saat 23.16'da, 2.1 büyüklüğünde 5.0 km derinlikte olduğu belirtilen 3 artçı deprem meydana geldi.

Kaynak:Master Haber