Terim Fonu'nun en karlı ismi Master Haber'e konuştu! Nuri Köşkdere'den istifa sonrası ilk açıklama

Terim Fonu'nun en karlı ismi Master Haber'e konuştu! Nuri Köşkdere'den istifa sonrası ilk açıklama
Seçil Erzan fon vurgunu istifa getirdi. AK Parti Çorlu Meclis Üyesi Nuri Kökdere meclis üyeliğinden istifa etti. Köşkdere, Master Haber'e istifa gerekçesini açıklarken, partiden istifa etmediğini de sözlerine ekledi.

ERCAN ÖZTÜRK / ÖZEL HABER

Denizbank Levent Şubesi Müdürü Seçil Erzan'ın yüksek getirili fon vurgunun siyasi isimlerinden olan Köşkdere Otomotiz'in sahibi Nuri Köşkdere Çorlu AK Parti Meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Erzan'ın fonuna 500 bin dolar yatırıp 1,5 milyon dolar geri aldığına dair dosyaya adı karışan Köşkdere, dün ani bir kararla istifa kararı aldı.

"OLAYLAR BENİ VE AİLEMİ YIPRATTI"

Master Haber Muhabiri Ercan Öztürk'e açıklamalarda bulunan Köşkdere, istifa kararını ailesiyle birlikte aldıklarını açıkladı. Köşkdere, "Ben bu olayla ilgili olarak gerekli yerleri bilgilendirdim. Savcılıktan da çağırılsam onlara da aynı şeyleri söylerim. Beni özellikle bu dosyanın içerisine çekmeye çalışıyorlar. Benim bu fonla alakalı bir ilgim ve alakam yoktur. Son bir haftadır zaten hastaydım. Ailemle ortak böyle bir karar aldık. Ancak partimden istifam söz konusu değildir."

"ERZAN'LA BANKACILIK İŞLEMLERİ DIŞINDA YAKINLAŞMAM YOKTUR"

"İşim gereği bankayla işlemlerim oluyor. Seçil Erzan'ı da Orion şubesinden tanırım. Çorlulu zaten kendisi. Samimiyetimiz bankacılık işlemlerinden öteye gitmemiştir. Gitmesi de söz konusu değildir. Oğullarım ve eşim süreçte bana destek oldular, olmaya da devam ediyorlar. Şimdi bazı çevreler benim partiden tamamıyla istifa ettiğimi yayıyorlar. Partiden istifa etmedim. Biraz önce İlçe başkanıyla beraberdim. Benimle ilgili disiplin soruşturması başlatılsa bunu bilirdim. Geçen hafta size söyledim şimdi de söylüyorum Seçil Erzan'la bankacılık işlemi dışında bir yakınlaşmam yoktur. Öyle bir şey olsa ailem ve çevremdekiler bana destek verir mi? Sizin aracılığınızla tekrar açıklıyorum. Sağlık gerekçelerim ve bir takım çevreler tarafından üzerime çok gelinmesinden dolayı bu kararı aldım' diye konuştu.

ALİ YÖRÜK SEVGİLİSİ OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Erzan'ın çantacısı Ali Yörük, Nuri Kökdere'yle ilgili ifadesinde “Köşkdere ile tanıştığımda Erzan'ın sevgilisi olduğunu öğrendim. Erzan, gizli de olsa ara sıra bizim şirkete Köşkdere ile görüşmek için gelip giderdi. Nuri bey tuşlu telefon kullanırdı. Seçil'le görüşmek için benim telefonumu kullandığı olur. Seçil de ara sıra Nuri Bey'e göstermem için telefonuma fotoğraf atardı. Bu fotoğrafları Köşkdere'ye atardım.” demişti.

7-002.jpg

İlgili Haberler