Taksici Oğuz Erge kimdir? Oğuz Erge kaç yaşında?

Taksici Oğuz Erge kimdir? Oğuz Erge kaç yaşında?
İzmir'de, Delil Aysal (19) müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge'yi (44) tabancayla vurup, telefonunu gasbetti. Olay araç kamerasına yansırken, Delil Aysal yakalanıp, tutuklandı. Delil Aysal tarafından vurulan 2 çocuk babası taksici Oğuz Erge hayatını kaybetti. Peki Oğuz Erge kimdir?

İzmir’de müşterisi tarafından vurularak katledilen taksi şoförü Oğuz Erge’nin arkadaşları, Erge'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürülürken araçlarıyla konvoy yapıp olayı protesto etti. Oğuz Erge kimdir? Oğuz Erge kaç yaşında? İşte detaylar...

OLAY ANI ANBEAN KAYDEDİLDİ

Olay anının anbean kaydolduğu araç kamerasının görüntüsünde, cebinden para çıkarır gibi yapan Delil Aysal'ın tabancayla 3 el ateş edip vurduğu taksi şoförü Erge'nin, yan koltuğa devrilip hareketsiz kalması yer alıyor. Delil Aysal'ın tabancayla yaraladığı Erge'ye tokat atıp, üzerinde ve takside bir şeyler aradıktan sonra kaçtığı da görüntülerden belirlendi. İzmir'in Gaziemir ilçesinde müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge'yi (44) tabancayla yaralayıp telefonunu gasbeden Delil Aysal (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki Oğuz Erge kimdir?

OĞUZ ERGE KİMDİR?

İzmir'de, taksiye müşteri olarak binen Delil Aysal (19) tarafından tabanca ile vurulması sonucu yaralanan Oğuz Erge (44), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yaklaşık 15 yıldır taksicilik yapan, 44 yaşındaki Oğuz Erge'nin evli olduğu ve 2 çocuk babası olduğu belirlendi.

resim-2024-02-02-130746348.png

İlgili Haberler