Sosyal medyadan yardım çığlığı! Ölüm tehdidi aldığı anları göz yaşları içinde paylaştı

Kadına şiddet olayları gündemdeki yerini korurken, ölüm tehditleri aldığını ifade eden bir kadın, sosyal medyadan yardım istedi. Yaşadığı korkuyu gözyaşları içinde anlatan kadın, "Telefondan engellediğim halde arıyor. Beni tehdit ediyor. Kimse bir şey yapmıyor" dedi.

Türkiye'de kadına şiddete yönelik atılan adımlara rağmen, ülkenin farklı bölgelerinden şiddet haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak bir kadın, ölüm tehditleri aldığını belirterek sosyal medyadan yardım istedi.

U.Ç. isimli şahıstan ölüm tehditleri aldığını belirten ve o anları kayda alan kadın, yaşadığı korkuyu göz yaşlarıyla anlattı.

Şahsın daha önce aracına ve iş yerine saldırdığını, uzaklaştırması olmasına rağmen defalarca evine geldiğini ve serbest bırakıldığını ifade eden kadın, şahsın ölüm tehditlerini sürdürdüğünü belirtti.

Yetkililerden yardım isteyen kadın, "Her yerden engelledim. Hala arıyor. Hala beni tehdit ediyor. Polisi aradım, 'Kaç kere şikayet ettim' dedim. Arabama saldırdı, saldınız dedim. Dükkanıma silahla saldırdı, saldınız dedim. Uzaklaştırması varken saldınız dedim. Daha neyi bekliyorsunuz dedim. Kimse bir şey yapmıyor" ifadelerini kullandı.

Kadının yardım çığlığına ilişkin görüntüler, sosyal medyada hızla yayıldı. Birçok duyarlı vatandaş, kadına yardım edilmesi için Emniyet Genel Müdürlüğü'nü etiketleyerek videoyu paylaştı.

"SENİ BACAĞINDAN VURACAĞIM"

Ölüm tehditleri alan kadın, şahsın telefonda savurduğu tehdit anlarını da kaydetti. Telefonda yaptığı görüşmede şahsın, "Sakat kalacaksın. Yüreyemeyeceksin. Seni bacaklarından vuracağım, diz kapaklarından." dediği görüldü.