"Depremzede çocuklar nerede?" sorusuna yanıt Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan geldi

"Depremzede çocuklar nerede?" sorusuna yanıt  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan geldi
Dünyanın konuştuğu Epstein'ın "Pedofili adasında" depremzede çocukların kaçırıldığı iddia edilmişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, "Depremzede çocuklar nerede?" sorusuna yanıt verdi.

ABD'li sapık milyarder Jeffrey Epstein'ın davası dünyada gündem olurken, Türkiye ile ilgili de iddialar ortaya atılmıştı. Depremzede çocukların "Pedofili adasına" kaçırıldığı iddialarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş yanıt verdi. Göktaş "Depremzede bin 912 çocuktan bir tanesi bile kayıp değil." dedi.

Bakan Göktaş açıklamalarının devamında şunları söyledi:

“Çocukların kimlik tespitleri; Sağlık, İçişleri, Adalet ve Aile Bakanlığı ile tüm paydaşlarla beraber titizlikle yapıldı.”

"KAYIP ÇOCUK SÖZ KONUSU DEĞİL"

Bakan Göktaş, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde yakınlarını yitiren çocuklarla ilgili olarak ilk günden itibaren kamuoyunun şeffaf şekilde bilgilendirildiğini söyledi.

"Kayıp depremzede çocuklar" iddiasını yalanlayan Bakan Göktaş, "Bin 912 çocuğumuzdan bir tanesinin bile kayıp olması durumunun söz konusu olmadığını tekraren ilan ediyorum." dedi.

Bakan Göktaş, "Çocukların kimlik tespitleri; Sağlık, İçişleri, Adalet ve Aile Bakanlığı ile tüm paydaşlarla beraber titizlikle yapıldı." ifadesini kullandı.