Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığı giderek büyüyor! Zabıta amiri 500 bin dolarını kaptırmış

Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığı giderek büyüyor! Zabıta amiri 500 bin dolarını kaptırmış
Fon skandalının bir kolu da belediyeye uzandı. Uzun yıllar Çorlu’da görev yapan Seçil Erzan’In dolandırdığı kişilerden biri olan Hüseyin Eligül’ün Çorlu Belediyesi’nde zabıta amiri olarak çalıştığı ortaya çıktı. Tam 500 bin dolar kaptırmış.

ERCAN ÖZTÜRK / ÖZEL HABER

Futbol dünyasını sarsan fon skandalının bir kolu da belediyeye uzandı. Uzun yıllar Çorlu’da görev yapan Seçil Erzan’ın dolandırdığı kişilerden biri olan Hüseyin Eligül’ün Çorlu Belediyesi’nde zabıta amiri olarak çalıştığı ortaya çıktı. Şu anda Çoorlu Belediyespor Başkanı olan Hasan Eligül’ün yeğeni olan Eligül’ün Seçil Erzan’a 500 bin dolar kaptırmış. Uzun yıllar zabıta olarak çalışan Eligül’ün 500 bin doları nasıl biriktirdiği merak ediliyor

BAŞKANIN YEĞENİ

Denizbank Levent Şubesi Müdürü Seçil Erzan’ın dolandırdığı kişilerden biri de Çorlu Belediyesinde uzun yıllardan beri zabıta amiri olarak görev yapan Hüseyin Eligül olduğu ortaya çıktı. Şu anda Çorlu Belediyespor Başkanı olarak görev yapan Hasan Eligül’ün yeğeni olam Eligül’ün fona 500 bin dolar verdiği belirlendi. Eligül’ün para kaptırmasından çok zabıta maaşıyla o kadar parayı nasıl biriktirdiği merak konusu oldu.

whatsapp-image-2023-11-29-at-15-49-56.jpeg

PARAYI PARÇA PARÇA VERMİŞ

Müşteki İbrahim Kocabaldır'ın somut olaya konu parayı Seçil Erzan'a teslim etmesi için verdiği Hüseyin isimli şahsın Hüseyin Eligül olduğunun tespit edilmesi üzerine Şüpheli Hüseyin Eligül'ün alınan ifadesinde özetle; "...Seçil Erzan'ı yaklaşık 30 yıldır tanıdığını, Seçil Erzan'ın kendisine özel bankacılık faaliyetlerinden bahsederek bu faizlerden yararlanabileceğini söylediğini, Seçil'e güvenerek birden çok kez fona yatırması için para verdiğini, fakat Seçil Erzan'ın parça parça parayı geri verdiğini, fakat bir kısmını alamadığını, Nazlı Can'ın Seçil'in akrabası olduğunu, 2015 yılının sonunda annesine yatalak olduğu için yardım ettiğini, Seçil'in de annesinin masrafları için kendisine 1000-2000 TL para gönderdiğini, müsait olduklarında Nazlı Can'ın parayı kendisine verdiğini ve eşi ile birlikte alışveriş yaptıklarını fakat kendisinin müsait olmadığı dönemlerde alışverişi Nazlı Can'ın yaptığını, Eşi Sermin Eligül'ün Seçil'in annesinin rahatsızlığı sebebiyle Bozcaada’daki evinde kaldığını, evine gittiğini, dönerken Seçil'in kendisine Çanakkale'den bir emaneti getirmesi için ricada bulunduğunu, Bozcaada'da mimarlık yapan kişinin yanına gidip, bir kumaş poşet içerisine sarılı birşey verdiğini, ne olduğunu sormadığını, bu emaneti Seçil Erzan'a teslim ettiğini, akabinde Seçil'in yatalak annesini Çorlu'daki evine götürdüğünü, bir süre sonra kapının çaldığını, gelenin mimar İbrahim Kocabaldır olduğunu, bu zamana kadar kendisinin Seçil'e verdiği paraları alamadığını ve mağdur olduğu...," şeklinde ifade verdiği öğrendi.

whatsapp-image-2023-11-29-at-15-48-58.jpeg

Kaynak: