Seçil Erzan'ı ziyarete kim geldi kim gitti? Hepsi soruşturma dosyasına girdi! Listeye Master Haber ulaştı

Seçil Erzan'ı ziyarete kim geldi kim gitti? Hepsi soruşturma dosyasına girdi! Listeye Master Haber ulaştı
Futbol dünyasından pek çok ismi dolandıran Seçil Erzan şu anda tutuklu bulunuyor. Peki ziyaretçisine kim geldi, kim gitti? Hepsi soruşturma dosyasına girdi. Listeye Master Haber'den Ercan Öztürk ulaştı.

ERCAN ÖZTÜRK / ÖZEL HABER
Seçil Erzan'ın cezaevindeki bir aylık ziyaretçi listesi de soruşturma dosyasına girdi. Erzan'ı cezaevi turnike kayıtlarına göre en çok ziyaret eden kişi avukat Nazlı Nadide Karaaslan oldu. Karaaslan bir aylık sürede Erzan'ı tam 20 defa ziyaret etti. Erzan'ı ziyaret edenler arasında Bakırköy 23 Noterliği Başkatibi Nurettin Aytekin'in de bulunuyor. Erzan'ı üç defa ziyaret eden Aytekin'in avukatlık vekaletlerini kayıt altına almak için cezaevine girdiği ortaya çıktı.

Futbol dünyasını sarsan fon vurgununda tutuklanan Seçil Erzan'ın cezaevi ziyaretçi listesi soruşturma dosyasına girdi. Erzan'ı 13 Nisan -17 Mayıs tarihleri arasında kimlerin ziyaret ettiğine dair listeye Master Haber ulaştı.

BİR AYDA 20 KEZ ZİYARET

Bakırköy Kadın Tutukevinin bir aylık turnike kayıtlarına göre Erzan'ı en çok ziyaret edenlerin başında avukatı Nazlı Nadide Karaaslan geliyor. Karaaslan 13 Nisan'dan 17 Mayıs'a kadar Erzan'ı tam 20 kez ziyaret etmiş. Ziyaret saatleri ise bazen sabah 09:00, bazen akşam 22:00 olmuş. Seçil Erzan'ın Avukatı Karaaslan ile görüşmelerinin bazen üç saate kadar çıktığı görüldü. Erzan'ı bir aylık sürede ziyaret eden avukat listesi bir hayli kabarık. Avukat Mehmet Tunç dört kez, Avukat Fatih Arslan üç kez, Avukat Elif Özer iki kez ve avukatlar Cesim Parlak, Yıldız Şahin, Necdet Kaplan, Nilgün Arabacı, Rabia Çağlar Arabacı da birer kez ziyaret ettiler.

NOTER DE ZİYARET ETMİŞ

Soruşturma dosyasına giren turnike raporuna göre Seçil Erzan'ı ziyaret edenler arasında Bakırköy 23'ncü Noterliği Başkatibi Nurettin Aytekin de bulunuyor. Avukatlık vekaletlerini kayıt altına almak için cezaevine üç defa giriş yapan Aytekin'in içeride kalış süreleri 10 ila 20 dakika arasında sınırlı kalmış. Aytekin'in hazırlanan vekaletleri Erzan'a imzalandıktan hemen sonra çıktığı belirlendi.

AVUKATI ARACILIĞIYLA TEKLİF YAPTI!

Galatasaray eski yöneticilerinden İbrahim Çağlar'ın savcılık ifadesinde, avukatı Nazlı Nadde Karaaslan vasıtasıyla kendisine yapılan teklifi 'Seçil hanım çok üzgün ve pişman. Sizden aldığı parayı inkar etmiyor ama şu an parası yok. Size şu anda 100.000 dolar ödeme yapabiliriz, onu da taksitler halinde yapabiliriz” dediğini söylüyor' sözleriyle açıklamıştı.

Kaynak: