Seçil Erzan'a milyonlarını sunup bir tane bile belge almamışlar! Banka Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi isimlerle tek tek konuştu

Seçil Erzan'a milyonlarını sunup bir tane bile belge almamışlar! Banka Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi isimlerle tek tek konuştu
Seçil Erzan fon vurgununda her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Erzan’a milyonlarca lira para kaptıran mağdurlar bankaya bir tane bile belge sunamadı. Çok sayıda mağdurun elinde para verdiğine dair belge bulunmuyor. O listeye Master Haber ulaştı.

MİLYON YATIRDILAR AMA ELLERİNDE BELGE YOK!

BANKAYA BELGE SUNAMADILAR

ERCAN ÖZTÜRK / ÖZEL HABER

Denizbank Genel Müdürlüğü, Seçil Erzan’la ilgili başlayan soruşturmada fona para yatıran mağdurlarla iletişime geçti. Kimiyle yüz yüze, kimiyle telefonda, kimiyle ise toplantı şeklinde görüşme gerçekleştirildi. Erzan’ın fon vurgununa para kaptıran 21 kişiden 9’u bankaya mağduriyetlerini ispatlayacak herhangi bir belge sunamadı. İşte o liste…

ARDA İLE TOPLANTI YAPILDI!

Erzan’a 7,5 milyon dolar kaptıran Arda Turan ile Denizbank Genel Müdürlüğü’nde bir toplantı yapıldı. Toplantı sonunda Arda’nın Erzan’a kaptırdığı parayla ilgili mahkemeye sunduğu elindeki dekontları bankaya sunmadığı ortaya çıktı. Emre Belözoğlu’nun 4 milyon 292 bin dolar parasını kaptıran Volkan Bahçekapılı ile yüz yüze görüşme gerçekleştirildi. Aynı zamanda Terim'in damadı olan Bahçekapılı’nın görüşmede para verdiğine dair elindeki belgeleri banka yönetimine sundu. Eski futbolculardan Selçuk İnan’la da toplantı şeklinde görüşme gerçekleştirildi. Selçuk İnan da mahkemeye sunduğu elindeki belgeleri bankaya sunmadığı belirlendi. Mert Çetin vasıtasıyla görüşülen Galatasaray kalecisi Fernando Muslera elindeki belgeleri bankaya sundu.

whatsapp-image-2023-12-15-at-11-01-04.jpeg

ELİNDE BELGE OLMADIĞI İÇİN BELGE SUNAMAYAN 9 MAĞDUR!

Denizbank Genel Müdürlüğü’nde yüz yüze yapılan görüşmelerde 9 mağdurun elinde herhangi bir belge olmadığı için banka yönetimine belge sunamamış. Bankaya belge sunamayan isimler şunlar: 588 bin dolar kaptıran Evrim Pınar Güzel, 600 bin dolar kaptıran Erzan’ın çocukluk arkadaşı Nazlı Can, 2 milyon 100 bin dolar kaptıran Mert Zeydanlı, 950 bin dolar kaptıran Tanin-Merve Yılmaz, 2 milyon dolar kaptıran Mustafa Yılmaz, 175 bin dolar kaptıran Deniz Güzel, 75 bin dolar kaptıran Mert Çetin, 575 bin dolar kaptıran Zehra Nur Karaca ve 150 bin dolar kaptıran Cüneyt Demir.

AKRABAMIZ OLDUĞU İÇİN GÜVENDİK!

Milyonlarca lira yatırmalarına rağmen ellerinde belge olmayan 9 mağdurdan Mustafa Yılmaz ile Tanin Yılmaz Erzan’ın akrabası oldukları için herhangi belgeye ihtiyaç duymadıklarını banka yöneticilerine ifade ettiler. Mustafa Yılmaz'ın yapılan yüz yüze görüşmede, ‘Bizi dolandıracağı aklımdan geçmedi. Seçil’in halasıyla evliydim. Elimde büyüdü. Siz olsanız şüphe duyar mısınız? Beni sürekli ‘Paran şu kadar oldu, bu kadar oldu’ diyerek oyaladı. Belge almak aklıma gelmedi’ şeklindeki ifadesi dikkat çekti.

FATİH TERİM’LE KANDIRDI BENİ!

Seçil Erzan’a para kaptıran Zehra Nur Karaca ile telefonda yapılan görüşmelerde, kendisinden para yatırdığına dair belge istendi. Karaca, kendisini arayan banka müfettişlerine, ‘ Elimde belge yok. Etrafında sürekli futbolcular vardı. Peşinde abla abla diye dolaşıyordu. ‘Fatih Terim sözümden çıkmaz’ diyordu. Doğum gününde de göründe Seçil’in söylediklerinin doğru olduğuna inandım. Alıyor, veriyordu. Dolayısıyla belge olmuyordu. Ona çok güveniyordum’ dedi.

İlgili Haberler