Seçil Erzan dosyasında şok kayıtlar! "Villaya gittiğimde Fatih hocayı gördüm"

Seçil Erzan dosyasında şok kayıtlar! "Villaya gittiğimde Fatih hocayı gördüm"
Seçil Erzan'ın yüksek fon getirisiyle dolandırdığı Zehra Nur Karaca'nın Denizbank müfettişleri ile yaptığı telefon konuşmaları soruşturma dosyasına girdi. Karaca, "'Villaya gittiğimde hocayı gördüm. Bankaya gittiğimde futbolcuları gördüm" diye konuştu.

ERCAN ÖZTÜRK / ÖZEL HABER

Denizbank müfettişleri Seçil Erzan soruşturmasının başlamasından hemen sonra fona para kaptıran vatandaşlarla iletişime geçti. Müfettişlerin aradığı mağdurlardan biri de Florya'da bir işletme sahibi Zehra Nur Karaca'ydı. Karaca, Erzan'ın ağına nasıl düştüğünü detaylarıyla müfettişlere anlattı.

"FATİH HOCA VE FUTBOLCULARLA BİZİ KANDIRDI"

Karaca, Erzan'la nasıl tanıştığın şöyle anlattı, "İnanın yalan makinası gibi sonradan ben birçok şeyini öğrendim. Bakıyorum harcamalarına aylık deli gibi para harcıyor. Bizi kandırması hoca ve futbolcularla oldu. Onu mağazamda tanıdım. müşteri olarak geldi. Evine bir şeyler alıyordu. Ev alacağımı söyledim. Ya dedi emin misin yatırım için bu zaten primini yapmış yatırım amaçlı alıyorsan gerek yok buna. Bizde bir tane fon var dedi. İstersen senin paranı fonda değerlendirelim. Sonra Göktürk'ten daire alırsın. Hem de bana komşu olursun. Bunu size söyleyen, böyle bir fon olduğunu içinde büyük iş adamlarının olduğunu söyleyen bana o zaman inandırıcı geldi verdim. Allah Allah dedim. Demek ki insanlar böyle zengin oluyor.

"600 BİN VERDİM 900 BİN ALDIM"

Ev almak için ayırdığım 600 bin lirayı Seçil Erzan'a verdim. 15 gün sonra bana 900 bin lira olarak geri ödedi.

Müfettiş: Dediği gibi 15 gün sonra mı verdi?

Zehra Nur Karaca: Tabi tabi gününde verdi. 15 gün sonra verdi

Müfettiş: Peki nasıl verdi hesabınıza mı geçti parayı?

Zehra Nur Karaca: Hayır hesabıma geçmedi. Elden verdi.

Müfettiş: Sonra Ne oldu?

Zehra Nur Karaca: Bana üzerine ekleyip 1,5 milyon olarak verdim. 15 gün sonra bana 2 milyon 500 bin lira olarak geri verdi.

Müfettiş: Sizden en son ne kadar aldı?

Zehra Nur Karaca: Her halde 12 milyona yakın bunun dönüşü olacak. 6 milyon mu aldı. Öyle bir şey aldı. Bende o kadar nakit olmadığı için benden hep daha fazlasını istiyor. Veriyor alıyor. Bu paranın çıkması için bizim içeri para yatırmamız lazım. Çok kısa hemen bir hafta sonra çıkacak ya zaten sen elimizdeki parayı zaten aldı

HOCAYA DA BÖYLE OLMUŞTU

Diyorum seçil bir anormallik var. Bu paraların çıkması lazım. Artık eşime karşı mahcup oluyorum. Ya çıkacak geçen sene de böyle olmuştu. Ters kuyruk olmuştu. Hocaya da böyle olmuştu. Sürekli bekleme halindeyiz. Yaklaşık bir buçuk iki yıldır bekleme halindeyiz. Ha bugün ha yarın. Biz bunun gelmeyeceğini anladık. Sonra biz ana paramızın şeyine düştük. Seçil kurban olayım. Ver bizim paramızı. Ha çağrı da gelirse fondan paramız çıkarsa verirsin. Ben bu arada yazlığına gittim Hoca vardı. Bankaya gittiğimde futbolcular vardı. Futbolcularla olan diyaloğunu herkes Seçil Hanım seçil hanım önünde arkasında. Hoca benim lafımdan çıkmaz diyor. Onun bütün fonlarını ben yönetiyorum bizi kandırması hoca ve futbolcularla oldu.

HOCA LAFIMDAN ÇIKMAZ

Bu benim hatam mı? Ben onun o gün ki kariyerine bankada ki şeyine koskoca Florya şube müdürü, fon mu fon hoca yı görüyorsun etrafında. Gerçekten de öyle. Fulya hanım kapatır. Fatih hoca arar. Haftanın iki üç günü fatih Terim'in evinde. Bana 'Hoca benim lafımdan çıkmaz. Ben dersem hoca onu yapar' diyordu. Şimdi ben diyorum ki koskoca Fatih Terim’i parmağında oynatıyorsa bu kız kazandırıyor ki böyle bir fon var ki!

DELİ GİBİ PARA HARCIYORDU

Bakıyorum harcamalarına. Aylık deli gibi para harcıyor. Ekstrelerini bir döktürün Seçil Erzan adına neler almış neler etmiş. Kredi kartlarını boşverin çünkü nakitle ödüyordu. Hatta bir kaç kez biz eğlenceye gittik. Onlarla baktım çantasında dolarla geziyor. Bunları görüyorsun. Dolarla ödüyor. Nakit ödüyor. Özenti vardı. Deli gibi para harcıyordu. Adada bir masraf yapmış. Gidin bir görün. altı yedi milyonluk bir masraf. Bu para nerden? Bir alışveriş yapar deli gibi İnanın yalan makinası gibi. Sonradan ben birçok şeyini öğrendim. Hem özel hayatından hem de bu işle ilgili her şey yalanmış ağzından çıkan her şey resmen bizi orada kullanmış'

İlgili Haberler