Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı: F-16'lar inlerini başlarına yıkıyor...

Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı: F-16'lar inlerini başlarına yıkıyor...
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada yaralı 3 askerimizin daha şehit olduğunu duyurdu. Böylece şehit sayısı 6'ya yükseldi. Bölgede devam eden operasyonlarda ise etkisiz hale getirilen terörist sayısının ise 7'ye yükseldiği kaydedildi.

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada yaralanan 3 askerimizin de şehit olmasıyla şehit sayısı 6'ya yükseldi.

Sıcak çatışmalar devam ederken, belirlenen hedeflere hava harekatı düzenlendiği ve 7 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın X sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Irak’ın kuzeyinde, 22 Aralık 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta yaralanan 4 kahraman silah arkadaşımızdan 3’ü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7’ye yükselmiştir. Operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz.

41-006.jpg
Şehit Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan​​

ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Irak'taki hain saldırıda şehit olan askerlerimizi isimleri belli olurken, şehitlerimizin ailelerine de acı haberler veriliyor.

42-003.jpg
Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca

İşte şehit olan askerlerimizin isimleri:

P.Tğm. Ramazan Günay, P.Uzm.Çvş,. Mehmet Serinkan, P.Söz.Er Çağatay Erenoğlu, P.Söz.Er Yasin Karaca, P.Söz.Er Emre Taşkın ve P.Uzm.Onb. İsmail Yazıcı

İlgili Haberler