Onlar tatilcilerin kabusu! Türkiye'de peş peşe görülmeye başladılar! İlk önce Datça'da şimdi de Ordu'da ortaya çıktı

Onlar tatilcilerin kabusu! Türkiye'de peş peşe görülmeye başladılar! İlk önce Datça'da şimdi de Ordu'da ortaya çıktı
Yazın tatilcilerin kabusu haline gelen köpekbalıkları Türkiye'de peş peşe görülmeye başlandı. Geçtiğimiz günlerde Datça açıklarında balıkçıların ağına takılan canlı bu defa Ordu'daki balıkçıların oltasına takıldı.

Yaz tatilleri boyunca tüm herkesin korkusu haline gelen köpekbalıkları Türkiye'de peş peşe görülmeye başlandı. Birkaç gün önce Datça açıklarında görülen köpekbalığı bu defa Ordu'daki balıkçıların ağına takıldı. 

ddba4187a97f9964f304bd29019e4529

KARAYA ÇIKARMADAN DENİZE BIRAKTILAR 

Perşembe ilçesinde bir grup balıkçı, Efirli Mahallesi açıklarında kayık ile balık avına çıktı. Karadan 3 mil uzaklıkta avlanan balıkçılardan birinin oltasına köpek balığı takıldı. Oltayı çekmekte zorlanan balıkçılar, ağzındaki kancayı çıkardıkları köpek balığını karaya çıkarmadan denize bıraktı.

34e30b03853f91e7f38e9a46a7c17d2f

Balıkçılardan Abdurahman Özgül, "Perşembe ilçesine bağlı Efirli bölgesinde arkadaşlar ile olta balıkçılığı adına kayıkla balık tutmaya gittik. Denize attığımızda, oltanın sertleştiğini fark ettik. Büyük bir balık olduğunu anladık. Çektiğimizde köpek balığı olduğunu gördük. Kanca ağzına takılmıştı. Biz de kancayı çıkartarak doğal ortamına saldık" dedi.