Ölümlü kazaya karışmışlardı! Yazar Eylem Tok ve oğlu ABD’de görüntülendi

Ölümlü kazaya karışmışlardı! Yazar Eylem Tok ve oğlu ABD’de görüntülendi
Ehliyetsiz araç kullanırken, Murat Aci’nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ve yazar annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Anne ve oğlu, kazanın ardından önce Mısır’a sonrasında ise ABD’ye kaçmıştı. Tok ve oğlunun fotoğraflarda gülümsemesi dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul'da Eylem Tok ile ünlü estetikçi Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu T.C., ATV motoru ile arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran gruba çarparak Oğuz Murat Acı’nın ölümüne neden oldu. Eylem Tok, kazadan 3 saat sonra oğlu Timur ile birlikte önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçtı.

gilapyvxaaacypw.jpg

KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILDI

Haklarında kırmızı bülten çıkarılan anne ve oğul, New York’ta görüntülendi. Fotoğrafları ABD’de yaşayan gazeteci Razi Canikligil paylaştı. Canikligil paylaşımında, "ABD’ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, New York’talar. 57. sokak ve 6. Avenue köşesinde görülen kaçak anne oğul fotoğrafları çekilirken gülmeleri dikkat çekti" ifadelerini kullandı.

gilapytxgaebusp.jpg

TEPKİ ÇEKEN GÜLÜMSEME

Oğuz Murat Acı'nın ölümüne sebep olurken 4 kişiyi de yaralayan katil Timur Cihantimur'un canavar annesiyle birlikte New York'ta taksiye binerken çekilen görüntülerinde pişkin bir şekilde gülümsemeleri ise tepki çekti.

Kaynak:Master Haber