Okul çevresinde tehlike saçan inşaat alanı! Veliler tepkili: Daha ciddi önlemler alsınlar

Kadıköy ilçesindeki Caddebostan Mahallesinde, özel bir inşaat şirketinin yürüttüğü çalışmalar, özellikle okul çevresindeki sokakta velilerin tepkisine neden oluyor. İnşaat alanının çevresinin kapatılmadığı ve gerekli önlemlerin alınmadığı iddia ediliyor.

Veliler, özellikle öğrencilerin sıkça kullandığı bu sokak üzerinde yapılan inşaat çalışmalarının çevre güvenliği önlemleri alınarak gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtiyor.

İnşaat alanındaki kazı çalışmalarının, öğrenci yoğunluğunun bulunduğu bölgede, güvenlik tedbirleri alınarak sürdürülmesi talep ediliyor.

Özellikle çocukların güvenliği konusunda endişeli olan veliler, yetkililerden konuyla ilgili gerekli önlemlerin acilen alınmasını istiyor.

"Herkes için tehlike saçıyor"

Durumdan şikayetçi olan Ekrem Özsoy, "Hemen burada anaokulu ve ileride de ilkokul ve lisenin arasında kalıyor. Sadece çocuklar için değil herkes için tehlike saçıyor. Karanlıkta birisi düşebilir. İnşaat alanına giriş çıkış ve sadece oraya bir bant çekmişler. Bir rüzgarda gidecek bir şey, keşke daha ciddi önlemler alınsa" diye konuştu.

Kaynak:İHA