Nişantaşı'nda Zara'yı öyle bir protesto ettiler ki ne kırdılar ne döktüler! Kanlı reklam kampanyasına böyle tepki gösterdiler

Geçtiğimiz günlerde bir reklam kampanyası düzenleyen Zara'nın skandal fotoğrafları Gazze’deki savaşı hatırlattı. İstanbul Nişantaşı'nda bir grup Zara'yı öyle bir protesto etti ki ne kırdı, ne de döktü. Kanlı reklam kampanyasına gösterilen tepki çevredekiler tarafından kayda geçti.

Dünyanın birçok ülkesinde bulunan popüler giyim mağazası Zara geçtiğimiz günlerde skandal bir kampanya yayınladı. Kareler çok konuşulurken marka hemen fotoğraflarını kaldırmıştı. Çocukların ölümüyle alay eder gibi kampanya düzenleyen mağaza İstanbul Nişantaşı'nda protesto edildi.

NE KIRDILAR NE DÖKTÜLER

e İstanbul'da bir grup vatandaş, Zara'nın Nişantaşı'nda bulunan şubesine gidip mağazanın ortasına bebek arabası, hasta sedyesi, ambulans kaputu gibi parçalar koydu. "Aşağılıkça yaptığınız PR çalışmanız için size yeni fikirler sunmaya geldik..." diyen protestocu, "Burada çalışanlarla bir problemimiz yok. Ancak bu iğrençlikten sıyrılmalarını istiyoruz" şeklinde cümlesine devam etti.