Milyon dolarlık vurgun yapan Seçil Erzan meğer kirasını bile ödeyememiş! Ünlü mimar Hakan Kıran ile telefon konuşmaları bomba

Milyon dolarlık vurgun yapan Seçil Erzan meğer kirasını bile ödeyememiş! Ünlü mimar Hakan Kıran ile telefon konuşmaları bomba
Türkiye’nin önde gelen mimarlarından Hakan Kıran, futboldaki fon vurgununda 43 milyon dolar para toplayan Seçil Erzan’dan kirasını almak için defalarca kez aramış. Kıran’ın telefon aramaları Erzan’ın HTS kayıtlarında çıktı. Kıran’ın soruşturma gününe kadar Erzan’dan kirasını istemiş.

ERCAN ÖZTÜRK/ ÖZEL HABER

Seçil Erzan’ın HTS kayıtlarında Türkiye’nin en ünlü mimarlarından Hakan Kıran ile çok sayıda telefon trafiği çıktı. Bir çok ödüllü projeye imza aran Kıran’ın futboldaki fon vurgunu dosyasına girme nedeni ise Erzan’dan tahsil edemediği kiralar olduğu ortaya çıktı. Kıran, aramalarını genelde internet üzerinden sesli aramayla yaparken, Seçil Erzan’ın Kıran’ı operatör üzerinden aradığı belirlendi. Master Haber'den Ercan Öztürk’ün ele geçirdiği HTS kayıtlarında arama tarihleri çok dikkat çekti.

İLK GÖRÜŞME 20 SANİYE SÜRÜYOR

Hakan Kıran ile Seçil Erzan arasındaki ilk konuşma 30 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşiyor. Hakan Kıran tarafından yapılan konuşma toplam 30 saniye sürüyor. Bu görüşmeden yaklaşık dört ay sonra gerçekleşen görüşme bir hayli uzun sürmüş. 29 Mart 2023 tarihinde internet üzerinden gerçekleşen görüşme toplam 226 saniye sürmüş. Bir sonraki görüşme ise bu görüşmeden bir gün sonra gerçekleşmiş. 30 Nisan’da yine Hakan Kıran tarafından internet bağlantısı üzerinden yapılan aramanın süresi sadece 16 saniye sürmüş. Aynı tarihte ikili arasında 185 saniyelik bir görüşme daha gerçekleşiyor. Bu arama da Hakan Kıran tarafından internet bağlantısı üzerinden yapılıyor.

8 NİSAN’A KADAR ARAMIŞ!

Mimar Kıran ile Erzan arasında gerçekleşen görüşme Erzan’a 8 Nisan 2025 tarihinde başlatılan soruşturma gününe kadar devam etmiş. Kıran’ın bir sonraki araması ise 6 Nisan tarihinde gerçekleşiyor. Kıran tarafından yapılan arama toplamda 12 saniye sürmüş. İkili arasındaki son görüşme ise Soruşturmadan bir gün önce gerçekleşmiş. 7 Nisan’da gerçekleşen görüşmenin süresi 33 saniye sürmüş. ( nisan sabahı Erzan’a soruşturma başlatılmasıyla birlikte telefonlarını kapatan Erzan adeta sırra kadem basarak ortadan kayboldu.

330 BİN LİRA KİRA BORCU VARDI!

Seçil Erzan ilk olarak Hakan Kıran’ın Göktürk’teki bir projesinden ev almak için 100 bin dolar kaparo yatırdı. Ancak ev almaktan vazgeçen Erzan kaporasını yakarak bu defa Kıran’ın sahibi olduğu evde kiracı olarak oturmaya başladı. Erzan’ın bu dairede oturduğu süre boyunca bir lira dahi kirasını ödemediği ortaya çıkmışt. Kıran’ın toplamda 330 bin lira alacağının bulunduğu belirlendi.

FULYA TERİM’LE 98 SANİYE

Seçil Erzan’ın HTS kayıtlarında dikkat çeken bir konuşma da Fatih Terim’in eşi Fulya Terim’le gerçekleşen 98 saniyelik görüşme olmuş. İki defa gerçekleşen görüşmelerde aramanın Fulya Terim tarafından yapıldığı görüldü. 9 Kasım 2022’de yapılan ilk görüşme 56 saniye sürmüş. Aynı gün Terim tarafından yapılan ikinci görüşme ise 42 saniye sürmüş. İkili arasında başka bir görüşme gerçekleşmemiş. Terim’in finans işlerini yaptığı iddia edilen Müfit Erkasap’ın eşi Nur Erkasap’la Erzan arasında çok sayıda görüşme gerçekleşmiş. İkili arasında geçen görüşmelerin çok uzun olması ise dikkatlerden kaçmadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Master Haber