MHP’den Cumhuriyetin 100. Yıl paylaşımı "Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır"

MHP’den Cumhuriyetin 100. Yıl paylaşımı "Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır"
Milliyetçi Hareket Partisi Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’na özel bir video hazırlattı. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter tarafından paylaşılan ve tüyleri diken diken eden video kısa sürede büyük beğeni kazandı. 

Cumhuriyetin 100. Yılı tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. MHP de 100. Yıla özel bir video yayınladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 

HER ŞEY BİTTİ DENDİĞİ YERDE… 

Videoda, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşundan Cumhuriyetin ilanına kadar geçen süreç anlatıldı. Osmanlı İmparatorluğu’nun Karlofça Anlaşması sonrası gerileme sürecine girdiği ve 1. Dünya savaşı sonrası çok büyük toprak kaybının yaşandığının anlatıldığı videoda şu ifadelere yer verildi: “Her şeyin bitti dendiği yerde Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk Milleti’nin kahramanca sergilediği milli mücadele ile düşmana vatan toprağı teslim edilmedi. Bugün de iç ve dış ihanet cephesinin her türlü oyununa rağmen Ay Yıldızlı Bayrağımız 780 bin kilometre kare alanda özgürce dalgalanmaya devam ediyor. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefleri gerçekleşecek… Güven, iman, irade, azim, birlik, kardeşlik ruhu nitekim cumhurun ta kendisidir. Aziz Atatürk’ün de dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Yeni Yüzıl’a da Türk Milleti’nin mührü damgasını vuracaktır…