Malatya'da deprem mi oldu? Malatya'daki depremin büyüklüğü ne, merkez üssü neresi? Can kaybı var mı?

Malatya'da deprem mi oldu? Malatya'daki depremin büyüklüğü ne, merkez üssü neresi? Can kaybı var mı?
AFAD verilerine göre Malatya merkezli bir deprem meydana geldi. Paniğe neden olan deprem sonrası arama motorlarında "Malatya'da deprem mi oldu? Malatya'daki depremin büyüklüğü ne, merkez üssü neresi? Can kaybı var mı?" soruları araştırılıyor. İşte detaylar...

'Malatya'da deprem mi oldu? Malatya'daki depremin büyüklüğü ne, merkez üssü neresi?' soruları arama motorlarında sıkça araştırılmaya başlandı. Malatya hastagı sosyal medyada kısa sürede gündem olmasıyla birlikte vatandaşlar Malatya'da ne olduğunu merak ediyor. Malatya'da deprem mi oldu? Malatya'daki depremin büyüklüğü ne, merkez üssü neresi? İşte Malatya son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

MALATYA'DA DEPREM

AFAD verilerine göre Malatya'da, şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem çevre iller başta olmak üzere birçok ilde hissedildi.

MALATYA'DAKİ DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ NE, SAATİ KAÇ, MERKEZ ÜSSÜ NERESİ?

Malatya'daki depremin merkez üssü Battalgazi ilçesi olarak kaydedildi. Saat 16:04'te meydana gelen depremin büyüklüğü ise 5.2 olarak ölçüldü.

CAN KAYBI VAR MI?

Şiddetli sarsıntı sonrası vatandaşlar panik yaşadı. Birçok vatandaş kendisini sokaklara attın. AFAD'dan can kaybı veya hasar kaybıyla ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı.