Kurşun anne ve 2 çocuğun oturduğu salona isabet etti

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde meydana gelen olayda, kasklı iki saldırgan, bir oto galerisine silahlı saldırıda bulundu. Saldırı sonucunda oto galeri sahibi bacağından yaralanırken, mermilerden biri ise saldırının gerçekleştiği anlarda bir apartmandaki oturma odasının camına isabet etti. Bu olayda, oturma odasında bulunan anne ve iki çocuk şans eseri yara almadan kurtuldu.

Olay, Esentepe Mahallesi Çenedağ Caddesi'nde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Henüz kimlikleri tespit edilemeyen motosiklet kasklı iki saldırgan, oto galerisine silahlı saldırı düzenledi.

Oto galeri sahibi Y.Z. bacağından yaralanarak kanlar içinde yere yığıldı. Saldırıya hedef olan galeride çalışan S.K. ise tabancayla ateş ederek saldırganlara karşılık verdi.

Saldırganlar kaçarken, Y.Z. olay yerine çağrılan ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Facia, silah sesleri nedeniyle yakın bir apartmanda yaşandı. Silahlı çatışma sırasında ateşlenen mermilerden biri, 3 katlı apartmanın 1. katındaki daireye isabet etti.

Mermi, oturma odasının camını kırarak soba borusunu delerken, oturma odasında bulunan anne ve iki çocuğu şans eseri yara almadan kurtardı. Olay yerinde yapılan incelemede, caddede 14 mermi kovanı tespit edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İHA