Köprü ve Otoyol zammı ertelendi mi, ne zaman gelecek? Bugün alınan ücretlerdeki fark iade edilecek mi?

Köprü ve Otoyol zammı ertelendi mi, ne zaman gelecek? Bugün alınan ücretlerdeki fark iade edilecek mi?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bugün başlayan köprü ve otoyol zammı ertelendi mi? İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un açıklamasından sonra merak konusu olan köprü ve otoyol zammı ne zaman yapılacak? İşte merak edilenler...

Karayolları Genel Müdürlüğü dün yaptığı açıklamada köprü ve otoyol ücretlerine zam geldiğini ve bu zammın 25 Ekim'den itibaren geçerli olacağını duyurmuştu. Bu sabah itibarıyla uygulanan zamlı geçişlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuya ilişkin yeni bir talimat verdi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bugün yapılması beklenen otoyol ve köprü ücreti ertelendi. 9 Ocak 2023 tarihindeki Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklama, otoyol ve köprü hizmetlerinin fiyatlarına 2023 yılı boyunca artış olmayacağını duyurmuştu. Erdoğan duyuruyu “Bir de müjde vermek istiyorum. Heyecanlanmayın. Artık, bu AK Parti iktidarının biliyorsunuz sürekli milletimize olan müjdeleridir. Otoyol ve köprü hizmetlerinin fiyatlarında yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyecektir.” sözleri ile yapmıştı. Ardından Karayolları Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabında otoyol ve köprü ücretlerinin yeniden düzenlendiğini açıkladı. 


KÖPRÜ VE OTOYOL ZAMMI NE ZAMANA ERTELENDİ?

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde 25 Ekim’den itibaren yapılan zamlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ocak 2024’e ertelendi.

BUGÜN ALINAN ÜCRETLERİN FARKI İADE EDİLECEK Mİ?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla açıklama yapan Fahrettin Altun bugün alınan geçiş ücretlerindeki farkın iade edileceğini açıkladı.