Kocaeli’de mevsimin ilk kar yağışı başladı!

Kocaeli’de mevsimin ilk kar yağışı başladı!
Mevsimin ilk kar yağışının başladığı Kocaeli'de hava sıcaklığı 8 dereceye kadar düştü. İstanbul'a yakınlığıyla bilinen Kocaeli şehri kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Kartepe'de yağan kar, manzarayı bembeyaz bir tuvale dönüştürmekle kalmadı, bölgeye turizm hareketini de getirdi. Kış tutkunları kayaktan snowboarda, kar ayakkabısıyla yürüyüşe kadar pek çok kar etkinliği için Kartepe'ye akın etti. Kar yağışı amatör kameralar tarafından kaydedildi...

Kocaeli’de önemli turizm destinasyonlarından Kartepe’de kar yağışı başladı. Hava sıcaklığının 8 derece ölçüldüğü bölge, kar yağışıyla birlikte Kartepe Belediyesi karla mücadele ekipleri yolların kapanmaması ve ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul'a karayoluyla 1,5 saat uzaklıkta bulunan Kocaeli'nin Kartepe bölgesinde, gece saatlerinde kar yağışı başladı. Tepenin yüksek kesimleri beyaza bürünürken, kar yağışı amatör kameralar tarafından görüntülendi.

Yılın ilk kar yağışına tanık olan ve macera arayanlar için uğrak yer olan kayak merkezlerinde rezervasyonlarda artış yaşandı.